• VISIO & YDINARVOT

    Pitkäaikaisen menestyksen edellytyksemme.

VISIO

Luoda näkyvämpiä ja selkeämpiä tavarmerkkejä.

FocusNeo tarkoittaa innovaatiota. Uusilla materiaaleilla, uusilla sijoitteluilla ja uusilla tekniikoilla, jotka näyttävät vahvemmilta, pidemmiltä ja selvemmiltä.

MISSIO

Tavoittemme on olla markkinoiden houkuttelivin, innovatiivisin ja kannattavin toimittaja visuaalisissa ja asiakaslähtöisissä kommunikaatioratkaisuissa. Osaamisella, laadulla ja omistautumisella johdamme asiakkaitamme koko prosessin läpi optimaaliseen näkyvyyteen ja luomme lisäarvoa.

Yrityksemme ja työtapamme perustuvat kolmeen ydinarvoon:

OSAAMINEN

Ammattitaitomme, palvelumme ja tuotteemme luovat lisäarvoa, parhaan talouden ja parhaat myyntimahdollisuudet asiakkaalle. Olemme selkeitä kommunikaatiossamme ja johdamme asiakkaita koko prosessin läpi oikeaan ratkaisuun.

LAATU

Meillä on strukturoidut ja selkeät rutiinit ja prosessit, sekä johtava tekniikka käytössämme. Seuraamme jatkuvasti kaikkia osia projektissa, arviomme ja kehitämme paremman tulevan toiminnan vuoksi.

OMISTAUTUMINEN

Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa ja kuuntelemme ja selvitämme mahdolliset ongelmat. Otamme vastuun tekemisistämme ja kommunikoimme kehittävästi asiakkaittemme, toimittajamme ja työntekijöidemme kanssa.

Meille visuaalinen kommunikaatio on elämä, ja tiedämme mitä se vaatii. Tiedämme esimerkiksi, että menestys perustuu tavaramerkin tuntemiseen, nykyaikaiseen designiin, sijoitteluun ja innovatiiviseen teknologiaan. Palvelumme ovat kehitetty monen vuoden kokemuksen perusteella ja tuotteemme ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista jotka täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Tuotteemme saavat johtavat tavaramerkit näkymään parhaalla tavalla. Kova vastuu ja luottamus jonka perustalle olemme rakentaneet toimintaamme vuodesta 1965.

KATSO MITEN VOIMME AUTTAA SINUA