• PELTIKYLTTEJÄ
    YKSINKERTAISILLE, SELKEILLE JA NÄKYVILLE VIESTEILLE

Kyltin päätehtävä on opastaa sinua oikein ympäristössä, mutta se vahvistaa myös tavaramerkkiäsi ja saa sinut näkymään. Tarpeita on monia, ja FocusNeo tarjoaa mukautettuja kylttejä jotka sopivat kaikkiin tarkoituksiin. Autamme sinua koko prosessin läpi oikean kyltin löytämisessä.

Alttiissa ympäristöissä peltikyltit saattavat olla paras vaihtoehto. Peltikyltit ovat yksinkertaisempia ja koostuvat yleensä reunasta taitetusta alumiinipellistä joka lakataan halutulla värillä. Ne voidaan myös muotoilla tasaiseen muotoon, tai pyöreän julkisivun mukaan ja niille voidaan antaa pyöreä, ovaali tai nelikulmainen muoto. Tekstit ja logot ovat yleensä vinyylifoliota joka pistetään kiinni peltiin. Voidaan myös kaivertaa tai asentaa sorvattuja kirjaimia päälle eri tehosteiden saamiseksi.

Mahdollinen valaistus tapahtuu ulkoisilla valolähteillä, esim. spoteilla jotka sijoitetaan pellin yläreunaan.

Peltikylttien edut:

  • Kustannustehokkaat
  • Sopivat hyvin suurelle pinnalle
  • Joustavat muodot

Jos olet kiinnostunut näkemään miten olemme auttaneet muita yrityksiä ainutlaatuisella kyltityksellä, olet tervetullut käymään kuvagalleriassamme. Sieltä löydät esimerkkejä peltikyltityksestä eri koossa, kaikilta eri aloilta. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, tai haluat tietää lisää, voit ottaa meihin yhteyttä.

KYSY MEILTÄ

0 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?