• AKRYYLIKYLTIT
    NYKYAIKAISEEN JA TYYLIKKÄÄSEEN ILMEESEEN

Akryylikylttejä, tai pleksilasikylttejä, käytetään useimmiten sisäänkäynneissä yritysten profiloinnissa, tai toimistoissa. Ne sopivat kaikentyyppiseen ympäristöön; sisällä ja ulkona, sekä klassisessa, että modernissa. Akryyliä käytetään usein vaihtoehtona lasille ja se kestää hyvin säätä ja aikaa. Se on helppo muotoilla ja käsitellä, mikä tekee siitä kätevää.

LUKEMATTOMIA VARIAATIOITA

Aksyylikylttejä voidaan valmistaa niin pieninä kuin monen metrin suuruisina. Akryyliä löytyy niin kirkkaana, kuin väritettynäkin, ja valmistetaan 2 mm paksuudesta 30 mm:n. Varustamme usein akryylikyltit päällysteellä toivotussa värissä, mutta voidaan myös painattaa motiiveja suoraan materiaalin takapuolelle ja näin saada hyvin tyylikäs ilme.

Akryylikyltit voidaan kiinnittää monella eri tapaa. Yleensä ne asennetaan seinään, hieman ulospäin tulevina, joka luo kylttiin tiettyä syvyyttä, mutta myös kaksipuolisella teipillä jos ympäristö on herkempää.

Toisin sanoen akryylikyltit ovat erittäin kätevä vaihtoehto joka antaa yksinkertaisen kyltin, eksklusiivisella tunteella, alhaiseen hintaan.

KYSY MEILTÄ

2 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?