• VALOTTOMAT KYLTIT
    LUKEMATTOMIA VARIAATIOITA ERI MATERIAALEISTA

Me FocusNeoilla tarjoamme kaikenlaisia kylttejä eri tarpeisiin. Tarjoamme myös valottomia mainoksia ja kylttejä, riippuen kyltin käyttötarkoituksesta ja toivotusta ilmeestä. Kyltti heijastaa yritystä ja sen tulee tuoda esille ne arvot ja ideat joiden takana yritys seisoo, mutta myös opastaa ja selkeyttää jaettavaa sanomaa.

Usein valoton mainos sopii paremmin kuin valomainos ja materiaali- ja tekniikkavaihtoehdot ovat monet. Autamme löytämään juuri se oikea imago teidän yrityksellenne ja käytetään materiaalia kuten akryyliä, puuta, alumiinia, peltiä, metallia, lasia, betonia, kiveä ja styroksia. Olemme jopa valmistaneet kylttejä tekstiilistä ja elävistä kasveista.

Autamme teitä kaikessa, ideasta siihen, että kyltti on paikoillaan. Kun palkkaat meidät varmistat, että saat parhaan kyltin yrityksellesi – toivettenne mukaan, yhdessä osaamisemme kanssa.
Oma projektipäällikkösi työskentelee kreatiivisen ateljeemme kanssa ja tuo esille kylttiratkaisun joka nostaa yritystäsi ja logoasi parhaalla tavalla. Piirrämme kyltin toivottuun sijaintiin ja autamme jopa rakennusluvan kanssa.

Alhaalla sivulla näet joitain esimerkkejä eri valottomista kylteistä joita olemme tehneet asiakkaillemme.

KYSY MEILTÄ

1 + 3 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?