• MAINOSPYLONIT
    TUO TAVARAMERKKISI UUSIIN KORKEUKSIIN

Mainospylonit vetävät huomion yritykseesi. Oikein muotoillut, mukautetut mainospylväät voivat auttaa tuomaan asiakkaita yritykseesi ja kommunikoida sanomaa yhdestä yrityksestä tai useammalta vuokralaiselta jollain alueella. Mukautetut mainospylväämme ovat erittäin suosittuja kun halutaan identifioida esimerkiksi kauppa-alueita, yrityspuistoja, autojen jälleenmyyjät, huoltoasemia, ravintoloita, hotelleja ja vähittäismyyjiä.

MAINOSPYLVÄÄT PARHAASTA LAADUSTA

Mainospylväät ovat vahvoja ja rotevia rakenteeltaan. Pylväät valmistetaan usein teräksestä ja alumiinista ja valaistaan LED-tekniikalla 24 tuntia vuorokaudessa. Pylväät voidaan tehdä yksi- tai kaksipuolisina ja autamme värin, koon ja ulkonäön valinnassa jotta yrityksesi persoonallisuus tulee parhaiten esille.

Kaikki mainospylväät valmistetaan parhaasta laadusta kestääkseen UV-säteilyä ja ollakseen kestäviä. Voimme lisäksi varustaa mainospylväät LED-näytöillä muuttuvan sanoman kommunikoimiseksi.  

Lue lisää

MAINOSPYLVÄIDEN VALMISTUS VAATII OSAAMISTA

On tärkeää, että mainospylväs on oikeankokoinen ja sijoitetaan oikeaan paikkaan, onnistuneen kylttiprojektin varmistamiseksi. Jotta löytäisit optimaalisen sijainnin autamme sinua näköanalyyseillä, näkyvyyslaskelmilla, etäisyysmittauksilla ja sijoittelulla. Kun sijainti on valittu, laskemme tuulikuormat ja otamme esille rakennuspiirustuksia kyltille, kiinnikkeisiin ja pohjaan. Tavoitteemme on, että saisit vakaan ja varman kyltin joka näkyy pitkälle. Jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman turvallisen toimituksen, tarjoamme aina:

  • Työskentelemme kestävillä teräs- ja alumiinirakenteilla, EN1090-1 mukaan.
  • Laatutarkastus ISO 9001:2008 mukaan
  • Asennustiimi jolla luvat korkeanpaikan työhön.
  • Asennustiimi joka on Suomen sähköturvallisuusviranomaisten toimesta auktorisoitu

FocusNeoilla on pitkä kokemus pylväskylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Olemme auttaneet muun muassa Skandinavian johtavia ravintolaketjuja profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa. Jos haluat tietää lisää työtavoistamme, kylteistämme, tai keskustella tulevasta projektista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

1 + 0 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?