• MASTOKYLTTEJÄ
    MAKSIMAALIEN NÄKYVYYDEN SAAMISEKSI

Mastokylttejä kätetään tavaramerkkinne näkyvyyden maksimoimiseksi pitkillä etäisyyksillä. Se auttaa asiakkaitanne nopeasti löytämään teidät ympäristöstä.

Tavallinen käyttöalua on tieliikenteen kupeessa. Useat huoltoasemat, ravintolat tai muut toiminnat voivat mastokyltillä saada näkyvyyttä jopa sadan metrin päähän, mikä voi olla ratkaisevaa toiminnan menestykseen.

Itse kylttiin käytämme normaalisti valolaatikkoa LED-valoilla, mikä varmistaa parhaan käyttöiän ja alhaisimman painon. Valolaatikko varustetaan sitten mainoskankaalla joka tuo esille logon tai motiivin. Kangasetupuolen ansiosta voidaan helposti vaihtaa sanomaa ja tehdä mahdollisia huoltoja kyltille.

Lue lisää

JOS ET NÄY, ET OLE OLEMASSA

On tärkeää, että mastopylväs on oikeankokoinen ja sijoitetaan oikeaan paikkaan, onnistuneen kylttiprojektin varmistamiseksi. Jotta löytäisit optimaalisen sijainnin autamme sinua näköanalyyseillä, näkyvyyslaskelmilla, etäisyysmittauksilla ja sijoittelulla. Kun sijainti on valittu, laskemme tuulikuormat ja otamme esille rakennuspiirrustuksia kyltille, kiinnikkeisiin ja pohjaan. Kokonaisvaltaisena toimittajana autamme koko prosessissa, myös luvanhaussa ja kontrollissa, jotta saat varman kyltin joka näkyy pitkälle. Jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman turvallisen toimituksen, tarjoamme aina:

  • Työskentelemme kestävillä teräs- ja alumiinirakenteilla, EN1090-1 mukaan.
  • Laatutarkastus ISO 9001:2008 mukaan
  • Asennustiimi jolla luvat korkan paikan työhön.
  • Asennustiimi joka on Ruotsin sähköturvallisuusviranomaisten toimesta auktorisoitu

FocusNeoilla on pitkä kokemus mastokylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Olemme auttaneet muun muassa Skandinavian johtavia ravintolaketjuja profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa. Jos haluat tietää lisää työtavoistamme, kylteistämme, tai keskustella tulevasta projektista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

3 + 5 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?