• PYLVÄSKYLTTEJÄ JA MAINOSTOLPPIA
    TUO TAVARAMERKKISI UUSIIN KORKEUKSIIN

Meillä on tapana suositella pylväskylttejä ja mainostolppia jos haluat, että tavaramerkkisi näkyy pidemmällä etäisyydellä. Pylväskyltit ja mainostolpat auttavat asiakkaanne ja vierailijanne tunnistamaan teidät ja löytämään oikeaan paikkaan.

Näille kylteille yhteistä on, että ovat kaikki erillisiä kylttejä jotka voidaan valaista sisältä, päältä tai jättää valottomiksi, ja kiinnitys tapahtuu yleensä betoniin maan alle. Pylväskylttejä käytetään yleensä opasteena tai tervetulo-sanomalla. Tavallisesti ne sijoitetaan toimistosisäänkäynnin eteen tai yrityspuistossa, jossa useat logot näkyvät samassa kyltissä. Galleriassa alla näytämme esimerkkejä eri pylväskylteistä ja mainostolpista joita olemme toimittaneet eri asiakkaille. Voit löytää samankaltaisia esimerkkejä suurille mainosmastoille Mainosmastot –
kohdasta..

RAKENNUSLUPA JA VARMA RAKENNUS

Erilliset kyltit ulkona vaativat usein rakennuslupaa ja turvallisen ja kestävät rakennelman kestääkseen kaikissa sääolosuhteissa. Toteutus voi vaihdella todella paljon ja autamme sinua soveltamaan kylttisi omien tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Lue lisää

FocusNeoilla on pitkä kokemus pylväskylttien ja mainostolppien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Olemme auttaneet muun muassa Skandinavian johtavia ravintolaketjuja profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa.

Tavoitteemme on, että saisit vakaan ja varman kyltin joka näkyy pitkälle. Jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman turvallisen toimituksen, tarjoamme aina:

  • Työskentelemme kestävillä teräs- ja alumiinirakenteilla, EN1090-1 mukaan.
  • Laatutarkastus ISO 9001:2008 mukaan
  • Asennustiimi jolla luvat korkean paikan työhön.
  • Asennustiimi joka on Ruotsin sähköturvallisuusviranomaisten toimesta auktorisoitu

Ota yhteyttä meihin jos haluat tietää lisää miten voimme auttaa yritystäsi profiloinnissa ja pyydä tarjous jo tänään. Odotamme yhteydenottoasi!
 

Vähemmän

PALVELUMME

KYSY MEILTÄ

1 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?

PYLVÄSKYLTTEJÄ JA MAINOSTOLPPIA GALLERIA