• NEONKYLTIT
    ARVOSTETTU LISÄ KAUPUNKIYMPÄRISTÖÖN

Neon on perinteinen valolähde kylteissä ja sitä on käytetty 20-luvulta lähtien. On helppo ymmärtää miksi. Neonilla saat kauniin kyltin, hyvällä valoteholla, klassisen retrotunteen ja pitkän käyttöiän. Neonputkia saa lähes kaikissa väreissä ja niiden valoa voidaan säätää vilkkuvaksi tai staattiseksi, mielenkiinnon nappaamiseksi. Neonkylttejä saa eri muodoissa, kirjainprofiileina tai taustana eri materiaaleissa ja väreissä.

NEONMAINOSTEN EDUT

  • Lyömätön klassinen ja aito tunnelma
  • Korkea näkyvyysaste ja valoteho
  • Pitkä käyttöikä

NEONKYLTTIEN VALMISTUS ON KÄSITYÖ

Kuten huomaat nimemme pohjautuu neonkyltiin. Aloimme valmistaa neonkylttejä jo 1960-luvulla ja siitä asti olemme piirtäneet ja valmistaneet lukuisia neonkylttejä. Vaihtoehtoja on monia, mutta nykypäivänä valmistamme oikeastaan vain neonkylttejä joissa putket ovat näkyviä. Alla löydät gallerian esimerkein eri neonkylteistä ja taideprojekteista joiden kanssa olemme työskennelleet vuosien varrella.  

Lue lisää

Neon on jalokaasu josta lähtee punainen valo. Sekoittamalla se argonin tai väripulverin kanssa, voidaan saada toivottu väri. Neonputket valmistetaan lasista ja muotoillaan toivottujen kirjainten tai logon mukaan. Tämän jälkeen ne täytetään neonilla tai neon-argon -sekoituksella. Koska putkia voidaan muotoilla lähes vapaasti, sopivat ne hyvin juuri kirjainten valaisemiseen. Luonnollisista syistä on kuitenkin rajoitteita sille kuinka yksityiskohtaisiksi tai pieneksi kirjaimet voidaan tehdä.

NEONKYLTIT TAI LED-MAINOKSET – SIINÄ KYSYMYS

FocusNeoilla meillä on yli 50 vuoden kokemus kylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Palkitut kylttisuunnittelijamme auttavat vuosittain satoja asiakkaita profiloinnissa ja oikean ilmeen löytämisessä kylteissään. Nykypäivänä neonkylttejä valmistetaan vain kun halutaan aitoa neon-ilmettä ja vaihtoehtoja löytyy. Pitkällä aikatähtäimellä neon on kalliimpaa ja ympäristölle haitallisempaa kuin vaihtoehtoiset LED -mainokset. Nykyään korvaamme yleensä neonin muulla tekniikalla, joka pystyy luomaan saman ilmeen kuin neon, mutta säästää jopa 90% energiakulutuksessa. Alla löydät linkin neonkaltaisiin LED-mainoksiin.

Teemme myös vanhempien neonkylttien huoltoa. Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

0 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?