• VALOLAATIKOT
    UNIKA LÖSNINGAR SOM FÅR DITT VARUMÄRKE ATT SYNAS

Valolaatikot, laatikkokyltit tai boksikyltit – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kutsumme tätä kylttityyppiä valolaatikoksi, koska kyltti käsittää laatikon sisäisellä valaistuksella ja etupuoli joka mukautetaan profiilinne mukaan ja varustetaan logollanne tai muulla sanomalla. Klassiset ja hieman tylsät laatikot 70-luvulta ovat jo aikoja sitten korvattu nykypäiväisellä tekniikalla ja ratkaisuilla.

VALOLAATIKOT NYKYAIKAISELLA LED-TEKNIIKALLA

Tavallisimmat valolaatikot ovat yksipuolisia, mutta ne voidaan valmistaa myös kaksipuolisena ja silloin ne asennetaan kisällikyltin tavoin julkisivusta suoraan ulos. Perinteisesti ne valaistaan loisteputkilla, mutta nykyään useimmissa on LED-tekniikka käytössä. LED-tekniikka on huomattavasti energiaa säästävämpää ja kestävämpää verrattuna loisteputkiin, ja laatikko voidaan valmistaa ohuempana. On useita eri vaihtoehtoja kyltin muotoiluun:

  • Päällystetty akryyli
  • Lakattu pelti ulosleikatuilla/ulostyöntyvillä kirjaimilla
  • Painettu liina mikäli valolaatikko on oikein iso
  • Muotoon- tai vakuumipainettu akryyli

KUSTANNUSTEHOKAS JA JOUSTAVA

Valolaatikoita voidaan käyttää niin ulkona, että sisätiloissa. Yksinkertainen rakennelma tarkoittaa mahdollisesti alempia valmistuskustannuksia verrattuna esim. profiilikirjaimiin.
 

Lue lisää

Kun teemme isompia sarjoja valolaatikoita, voimme myös tuoda esille etupuolia muotoon- tai vakuumipainetussa akryylimuovissa. Kylttityyppi on erittäin joustava ja autamme mielellämme sinua löytämään oikea muotoilu ja tekniikka. Galleriassamme voit löytää useita eri esimerkkejä valolaatikoista.

AUTAMME SINUA NÄKYMÄÄN

Mikäli valolaatikko asennetaan ulos, vaatii se yleensä rakennusluvan ja turvallisen rakennelman joka kestää kaikissa sääolosuhteissa. Meillä on FocusNeoilla yli 50 vuoden kokemus valolaatikoiden projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta ja autamme vuosittain satoja asiakkaita profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa. Jos haluat tietää lisää miten me Focuksella työskentelemme näkyvyyden ja visuaalisen kommunikaation kanssa, tai saada tarjouksen projektiisi, ota mielellään yhteyttä meihin.
 

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

4 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?