• NEONKALTAISET LED-KYLTIT
    NYKYAIKAISTA TEKNIIKKAA RETROTUNTEELLA

Neonkyltit ovat olleet arvostettu lisä kaupunkikuvassa jo 20-luvulta lähtien. Ne luovat lämpimän valon ja antavat kauniin, klassisen ilmeen. Valitettavasti neonputkissa on korkea energiakulutus ja ne sisältävät joitakin ympäristöhaitallisia aineita. Tämän vuoksi olemme tuoneet esille paremman ratkaisun ja vaihtoehdon perinteiselle neonkyltille.Energiakulutukseltaan pihi ja ympäristöystävällinen neoninkaltainen LED-tekniikka korvaa perinteiset neonit vaikuttamatta kuitenkaan ilmeeseen ja toteuttamiseen.

NEONKALTAISTEN LED -MAINOSTEN EDUT

  • Intensiivinen ja tasainen valo
  • Sopii hyvin suuriin kyltteihin ja pitkille etäisyyksille
  • Pitkä käyttöikä
  • Alhainen energiakulutus
  • ympäristöystävällinen – ei ympäristölle haitallisia aineita valmistuksessa, eikä jätteitä purettaessa

LED-MAINOKSET JOTKA MUISTUTTAVAT NEONIA

Kyltit valmistetaan valodioditekniikalla joka korvaa neonputket kylteissä. Niitä käytetään niin uusiin, kuin vanhojen neonkylttien huollossa.

Lue lisää

Valmistustavan ansiosta teksti voidaan tehdä yksityiskohtaisesti, lukuisissa eri muodoissa ja koossa, ilman saumoja.LPFLEX -tekniikkaa käyttäen kylttejä voidaan valmistaa kaikissa väreissä jotka löytyvät akryylissä tai foliossa. Kirjainten etupuoli ja sivut valmistetaan alumiinista joka lakataan toivotulla värillä. Jotta pinta olisi mahdollisimman kestävä kirjaimet lakataan vesipohjaisella autolakalla. Etupuoli voidaan halutessa varustaa reunalla joka terävöittää kirjainten ulkolinjoja. Valo asennetaan kirjaimen etupuolelle, joko keskelle tai ulkolinjoihin.

PÄIVITÄ VANHA NEONKYLTTISI LED -TEKNIIKALLA

Nykypäivänä monet perinteiset neonkyltit korvataan neonkaltaisella LED:llä. Olemme korvanneet monia klassisia maamerkkiä uudella tekniikalla jotta kestäisivät monta vuotta eteenpäin. Joitakin esimerkkejä tästä ovat Coca Cola -kyltti Slussenissa Tukholmassa, NK -kello Tukholman Hamngatanilla ja Andvord -talo Oslossa. Kutsumme tätä LED-käännytykseksi.

Haluatko tietää lisää neonkaltaisesta LED-tekniikasta? Ota yhteyttä meihin jos haluat tietää lisää tai saada tarjouksen projektiisi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

5 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?