• MAINOSKANGAS
    JOUSTAVIA RATKAISUJA KREATIIVISILLE KAMPANJOILLE

Erityiset vaatimukset asetetaan mainosratkaisulle jos haluat näkyä oikein isosti tai haluat mahdollisuuden vaihdella motiivia. Tunnisteen täytyy tottakai olla oikean muotoinen ilman, että tulee liian raskaaksi ja vahingoittaa perustaa. Lisäksi sen täytyy olla kustannustehokas valmistaa. Mainoskankaissa on sisältävalaiseva valolaatikko, jossa tavallinen akryyli etupuoli korvataan erikoismukautetulla kankaalla, joka on kevyt ja päästää hyvin läpi valoa.

Kankaissa ei ole näkyviä saumoja, lämpötilavaihtelut eivät vahingoita niitä, eikä niissä ole muovipaloja jotka voivat tippua alas tai mennä rikki. Mainoskankaalle valmistetaan yleensä alumiini-laatikko joka varustetaan LED-valoilla, mikä säästää energiaa ja antaa pitkän käyttöiän. Laatikko varustetaan erikoisvalmisteisella alumiiniprofiililla, jonka ulkoreunoihin kiinnitetään kangas silikonikumin avulla.

LUO HOUKUTTELEVAN SISÄYMPÄRISTÖN

Esimerkiksi kaupoissa mainoskankaat ovat kätevä ratkaisu ja sillä voidaan hoitaa monet kommunikaatiotarpeet. Ne auttavat houkuttelevan kauppaympäristön luomisessa, terävillä valaistuilla kuvilla ja mukautetulla sanomalla.

Lue lisää

Mainoskankaat ovat erittäin joustavia ja ne voidaan mukauttaa niin koon, että muodon mukaan. Ne ovat ainoastaan parin sentin paksuisia ja näinikään helppoja sijoittaa ja asentaa. Mainoskankaat ovat lisäksi kustannustehokkaita, koska kustannukset uuden kankaan valmistuksessa, muuttuneen motiivin tai sanoman mukaan, ovat alhaiset.

HELPPOA VAIHTAA SANOMAA

Motiivit kaupassa voivat nopeasti muuttua, joskus jopa viikottain. Mainoskankailla vaihto sujuu helposti ja nopeasti, koska se kiinnitetään silikonikumilla, joka painetaan käsin alumiiniprofiiliin.

FocusNeoilla meillä on yli 50 vuoden kokemus kylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Autamme vuosittain satoja asiakkaita profiloinnissa ja maksimaalisen näkyvyyden luomisessa. Jos haluat tietää lisää miten me Focuksella työskentelemme tai saada tarjouksen projektiisi, ota mielellään yhteyttä meihin.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

1 + 3 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?