• LPFLEX
    TÄYDELLISTÄ LED-TEKNIIKKAA

LPFLEX-tekniikkaa käytetään eksklusiivimmissa LED-mainoksissamme, lähinnä katutason kylteissä tai sisätiloissa, joissa kyltin täydellinen toteutus on tärkeää. Nämä kyltit voidaan tehdä erittäin yksityiskohtaisina kaikissa väreissä. Ne valaisevat tehokkaasti ja valo on tasainen.

LPFLEX-tekniikalla voimme säätää valotehoa tarpeitten ja toiveitten mukaan. Kyltit voidaan valaista eteenpäin, taaksepäin tai sivuille. Olemme jopa valmistaneet kylttejä joissa diodit ovat ihan näkyviä ja tulevat näin osa logoa. LPFLEX voi myös korvata klassisen neon-valon, joka kuitenkin tarjoaa saman ilmeen. Tekniikkaa on kehitetty saksalaisen toimittajamme toimesta, Maas&Roos AG läheisessä yhteistyössä FocusNeoin kanssa.

LAADUKASTA TEKNIIKKAA

Valmistuksessa laatutarkastetaan jokainen valodiodi ennen käyttöä, jotta värivaihtelevuuden riskin saadaan minimoitua. Tämän jälkeen diodit valetaan materiaaliin ja suljetaan, minkä ansiosta profiilit ovat entistä kestävämpiä sään koettelemuksia vastaan. Kirjainprofiilit piirtää CAD-suunnittelija joka varmistaa optimaalisen valojakauman kirjainprofiileissa ja täydellisen kuvan. Valodiodit LPFLEX-mainoksissa ovat laadukkaita jotta jokainen valaisee samalla teholla eikä haalistu ajan myötä.

Lue lisää

LPFLEX-mainokset ovat erittäin ohuita, vain 20-30mm syvät, mikä mahdollistaa erittäin joustavan asennuksen. Tekniikan ansiosta logoja voidaan valaista hyvin ohuella pinoleveydellä. Toinen etu tätä tekniikkaa käyttäen on click-in -asennus, jolloin kaikki johdot piilotetaan seinään ja kirjaimet ”napsautetaan” kätevästi seinään.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN TEKNIIKKA

LPFLEX -mainokset ovat ympäristöystävällisiä. Niissä ei ole elohopeaa, kuten perinteisissä neonputkissa tai loisteputkissa, ja niiden energiankulutus on vain kymmenes neonkylttiin verrattuna. Näinikään niistä ei aiheudu mitään vaarallista jätettä kun ne puretaan.

LPFLEX -mainoksemme ovat parhaimmistoamme ja ainoastaan mielikuvitus on rajana niiden käyttötarkoituksissa. Galleriassamme näet joitakin esimerkkejä miten asiakkaamme käyttävät näitä kylttejä. Meillä FocusNeoilla on yli 50 vuoden kokemus valomainosten projektinhallinnasta, suunnittelusta, valmistamisesta ja asentamisesta ja autamme vuosittain satoja asiakkaita profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa.
.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

1 + 4 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?