• LED-KIRJAIMET
    PROFILOINTI JOKA LUO ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ NÄKYVYYTTÄ

Kun puhutaan LED-kirjaimista tai kirjainprofiileista, puhutaan yleensä erillisistä kirjaimista jotka varustetaan LED-tekniikalla/valodiodeilla. Jokaisessa kirjainkokoelmassa on omanlaisensa rakenne ja erillinen valaistus, mikä luo näkyvän ja selkeän ilmeen. Tekniikka on erittäin joustava ja kyltit voidaan valmistaa suurina, mikä luo näkyvyyttä pitkällekin etäisyydelle.

Suosittelemme yleensä tätä ulkoiseen kyltitykseen, mutta käyttöalueita on monia ja ne voidaan asentaa lähes minne vaan – katolle, julkisivuun, tai sisälle sisäänkäynnin yläpuolelle tai seinään. Sisätilojen kyltteihin joiden vaatimukset ovat korkeat suosittelemme käytettäväksi ainutlaatuista LED-kylttiä jota kutsutaan LPFLEX-kyltiksi.

ANTAA AMMATTIMAISEN ILMEEN

LED-kirjaimet antavat erittäin ammattimaisen ilmeen ja mahdollisuudet ovat lukuisat mitä tulee väriin, kokoon tai yleisilmeeseen. Tämän joustavuuden ansiosta kyltit voidaan soveltaa täysin asiakkaiden tarpeisiin nähden. Ne voidaan tehdä niin tyylipuhtaiksi, että monet kaupungit, kiinteistönomistajat ja ostokeskukset ovat laittaneet vaatimukseksi, että yritysprofilointi julkisivukylttien kautta tehdään profiilikirjaimin.

Lue lisää

ENERGIATEHOKKAAT PITKÄLLÄ KÄYTTÖIÄLLÄ

LED-kylteissä on pitkä käyttöikä ja ne kestävät niin iskuja, kuin lämpötilavaihtelujakin paljon paremmin kuin perinteinen neon. LED-mainos vaatii alle kymmeneksen sähköä verrattuna neon-kylttiin. LED-mainoksien valoitusta voidaan muunnella paljon ja kyltit voidaan asentaa valaisemaan eteenpäin, taaksepäin tai sivuille. Kylttien runko valmistetaan yleensä alumiinista ja akryyli antaa kyltille värin. Kyltit jotka olemme valmistaneet Konstfackille ovat varustettu erikoisella tekniikalla, jonka ansiosta kirjaimet ovat päivällä mustat ja valaisevat valkoisella pimeän tullessa.

Galleriassamme näet joitakin esimerkkejä miten asiakkaamme käyttävät LED-kirjaimia kylteissään. Meillä on FocusNeoilla yli 50 vuoden kokemus LED-mainosten projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta ja autamme vuosittain satoja asiakkaita profiloinnin ja maksimaalisen näkyvyyden kanssa. Jos haluat tietää lisää miten me Focuksella työskentelemme näkyvyyden ja visuaalisen kommunikaation kanssa, tai saada tarjouksen projektiisi, ota mielellään yhteyttä meihin.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

0 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?