• LED-MAINOSTEN LOISTAVAA
    MUOTOILUA JA LAATUA

Loisteputket ja hehkulamput ovat mennyttä. Nykypäivänä lähes kaikki valomainokset varustetaan LED-tekniikalla, eli valodiodeilla, jotka kätevästi asennetaan kirjaimiin tai vaikka valolaatikkoon. Nykyään löytyy myös LED-vaihtoehtoja klassisen neon-valon tilalle, jotka kuitenkin tarjoavat saman ilmeen. LED-mainoksia harvemmin tarvitsee huoltaa, koska valodiodien käyttöikä on paljon pitempi kuin perinteinen tekniikka.

LED-MAINOSTEN EDUT

Valodiodit ovat erittäin pieniä komponentteja joita voidaan asentaa monella eri tavoin. Siksi LED-mainokset voidaan tehdä huomattavasti ohuempina ja valo on näinikään paljon joustavampi. Yhdessä eri tekniikoiden kanssa mainos voidaan muokata niin, että se loistaa eteenpäin, taaksepäin, sivuille, tai tavalla joka parhaiten nostaa tavaramerkkiänne esille.

Energiateho on huomattavasti korkeampi kuin perinteisissä valoissa, kuten loisteputkissa, hehkulampuissa ja neonissa. Valodiodit luovat enemmän valoa wattia kohden verrattuna sekä neoniin, että hehkulamppuun ja voidaan myös himmentää helposti. LED-mainos vaatii alle kymmenyksen sähköä verrattuna neon-kylttiin. Sitäpaitsi valodiodit kestävät erittäin pitkään, eikä valoteho pahemmin vähene ajan myötä.

Lue lisää

Useimmat LED-mainokset varustetaan värillisellä akryyli-etupuolella, mutta myös itse valodiodi voidaan värittää toivottujen valotehosteiden luomiseksi.

LED-mainosten kestävyys on myös parempi koska valodiodit kestävät hyvin lämpötilavaihteluja, iskuja ja tärinää muihin valoihin verrattuna. Ne aiheuttavat myös hyvin vähän lämpöä.

Valodiodien ansiosta valojakauma on parempi kyltissä ja tämä vähentää varjojen ja epätasaisen valon syntymistä. Lisäksi valodiodit eivät sisällä elohopeaa kuten loisteputket, neonputket ja perinteiset hehkulamput, ja tämä on tietenkin ympäristölle ystävällisempää.

LED-MAINOKSET FOCUSNEOILTA

Asiakkaana sinun tulee tietää, että laadun eroavaisuudet eri valodiodi-toimittajissa ovat suuret, kuten myös hinnat. FocusNeoilla käytämme ainoastaan laadukkaita valodiodeja valikoiduilta toimittajilta, jotta sinä saisit parhaat tuotteet. Tehtaamme laatutarkastavat valodiodit jotta kaikissa kylteissä on sama valoteho myös ajan kuluessa. Tarkan dokumentaation kautta voimme korvata rikkinäisen valodiodin täysin samoilla valoarvoilla kuten ensimmäisessä toimituksessa.

Tunnisteet jotka varustetaan LED-tekniikalla ovat erittäin joustavia ja voidaan valmistaa suurina, mikä luo näkyvyyttä pitkällekin etäisyydelle. Tunnisteet voidaan asentaa oikeastaan minne vaan – katosta julkisivuun, sisällä sisäänkäynnin yläpuolelle tai seinään. Sisätilojen tunnisteet tai katutason tunnisteisiin suosittelemme käytettäväksi ainutlaatuista LED-kylttiä jota kutsutaan LPFLEX-kyltiksi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

1 + 7 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENTAMISEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?