• KISÄLLIKYLTTEJÄ
    AUTTAA ASIAKKAITANNE LÖYTÄMÄÄN OIKEAAN PAIKKAAN

Kisällikyltit/Lippuvalomainos ovat tavallisin nimi kylteille jotka asennetaan suorakulmassa julkisivuun nähden. Kisällikyltit luovat yritykselle mahdollisuuden näkyä paremmin asiakkaille katutasolla. Kisällikyltti voidaan suunnitella eri tavoilla ja varustaa eri valoilla, jotta kyltti heijastaa ja nostaa tavaramerkkiänne parhaalla tavalla. FocusNeoilla olemme auttaneet tuhansia asiakkaita koko matkan ideasta oikeaan kisällinkylttiin.

KISÄLLIKYLTTIEN EDUT

  • Auttaa asiakkaitanne löytämään oikein
  • Vahvistaa tavaramerkkiänne
  • Kustannustehokkaat

KISÄLLIKYLTIT – HELPOT MUUNTAA JA SOVELTAA

Kisällikyltti voidaan suunnitella monella eri tavoin ja varustaaeri tyyppisillä valoilla. Jos kyseessä on pienempi teksti katutasolla, sopivat LPFLEX -kylttimme parhaiten. Niissä on viimeistely, joka hämmästyttää jopa vaativan silmän ja ovat erittäin joustavia valaistuksen osalta.

Kisällikyltit voidaan myös valmistaa helpommalla tekniikalla ja asentaa ilman valaistusta. Tavallinen tekniikka kisällikylteissä on valolaatikko joka valaistaan sisältäpäin LED-valolla. Itse etupuolta voidaan muunnella eri tavoin jotta juuri teidän tavaramerkkinne ja identiteettinne tulee näkyviin parhaalla tavalla. Lisäksi LED-tekniikka tarjoaa alhaisimman energiakulutuksen.

Kokeneet projektipäällikkömme ja suunnittelijamme auttavat sinua oikean kisällikyltin saamiseen. Logostasi riippumatta löydämme oikean tunnelman ja ratkaisun sinulle. Näe esimerkkejä kisällikylteistä alla olevassa kuvagalleriassa.

Lue lisää

AUTAMME SINUA SUUNNITTELUN JA RAKENTAMISEN KANSSA

FocusNeoilla meillä on yli 50 vuoden kokemus kylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta.
Palkitut kylttisuunnittelijamme auttavat vuosittain satoja asiakkaita profiloinnissa ja oikean ilmeen löytämisessä kylteissään. Kisällikyltit vaativat usein rakennusluvat ja turvallisen rakenteen kestääkseen kaikissa sääolosuhteissa. Autamme sinua kaikissa prosessin osissa, kuten luvanhaussa ja piirustuksessa. Lisäksi kaikki käyttämämme komponentit ja materiaalit ovat parasta laatua, joiden ansiosta tavaramerkkisi loistaa vuosia.

Käytämme todistetusti toimivia työtapoja ja varmistamme turvallisen toimituksen. Ota yhteyttä meihin jos haluat tietää lisää tai saada tarjouksen projektiisi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

0 + 6 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENTAMISEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?