• KATTOKYLTTEJÄ
    MAKSIMAALISEN NÄKYVYYDEN SAAMISEKSI

Suurella kattomainoksella yrityksesi näkyy hyvin pitkälläkin etäisyydellä ja profiloi yrityksesi. Kattomainos käsittää usein valaistuja kirjainprofiileja jotta kyltti heijastaa yrityksenne tavaramerkkiä parhaalla tavalla. FocusNeoilla olemme auttaneet tuhansia asiakkaita koko matkan ideasta oikeaan kattomainokseen.

KATTOKYLTTIEN EDUT

  • Näkyvät pitkälle
  • Auttaa asiakkaitanne löytämään oikein
  • Vahvistaa tavaramerkkiänne ja profiilianne

KATTOKYLTIT MAKSIMAALISELLA NÄKYVYYDELLÄ

Kattomainos voidaan suunnitella monella eri tavoin ja vaurstaa eri tyyppisillä valoilla. Suurille teksteille jotka pitää näkyä pitkälle, suosittelemme erillisiä kirjaimia akryylietupuolella joka valaistaa sisältä LED -tekniikalla, mikä taas luo maksimaalisen näkyvyyden ja pienimmän mahdollisen energiakulutuksen.

Monet asiakkaat toivovat kattomainoksesta maksimaalista näkyvyyttä. Oikeilla resursseilla voimme yhdessä luoda maamerkin joka todellakin vetää mielenkiinnon puoleensa. Vuosien varrella olemma toteuttaneet useita projekteja joissa kattomainoksesta on tullut symboli kaupungille tai paikallisesti kunnassa. Lisäämällä kattokylttiin kellon tai pistämällä se pyörimään, tehostaa se näkyvyyttä hyvin. Katso esimerkkejä galleriastamme alla.

Kokeneet projektipäällikkömme ja suunnittelijamme auttavat sinua oikean kattokyltin saamiseen. Logostasi riippumatta löydämme oikean tunnelman ja ratkaisun sinulle.

Lue lisää

AUTAMME SINUA RAKENNUSLUVAN JA RAKENTAMISEN KANSSA

FocusNeoilla meillä on yli 50 vuoden kokemus kylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Palkitut kylttisuunnittelijamme auttavat vuosittain satoja asiakkaita profiloinnissa ja oikean ilmeen löytämisessä kylteissään. Kattokyltit vaativat aina rakennusluvat ja turvallisen rakenteen kestääkseen kaikissa sääolosuhteissa. Autamme sinua kaikissa prosessin osissa, kuten luvanhaussa ja piirustuksessa. Lisäksi kaikki käyttämämme komponentit ja materiaalit ovat parasta laatua, joiden ansiosta tavaramerkkisi loistaa vuosia.

Käytämme todistetusti toimivalla työtavalla ja varmistamme turvallisen toimituksen. Ota yhteyttä meihin jos haluat tietää lisää tai saada tarjouksen projektiisi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

0 + 3 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?