• ULKOVALOMAINOKSET
    NÄYTTÄVÄT SELKEÄSTI MISSÄ OLETTE

Nykyaikaisella ja tyylikkäällä ulkovalomainoksella annat yrityksellesi mahdollisuuden luoda kestävän ensimmäisen vaikutelman, maksimaalisen näkyvyyden ja tiedottaa ympäristölle olemassaolostanne rakennuksessa. Julkisivukyltti voidaan suunnitella eri tavoilla ja varustaa eri valoilla, jotta kyltti heijastaa ja nostaa tavaramerkkiänne parhaalla tavalla. FocusNeoilla olemme auttaneet tuhansia asiakkaita koko matkan ideasta oikeaan ulkovalomainokseen.

ULKOVALOMAINOSTEN EDUT

  • Vahvistaa tavaramerkkiänne
  • Auttaa asiakkaitanne löytämään oikein
  • Luo sisäisen me-tunteen

ASIAKASLÄHTÖISIÄ ULKOVALOMAINOKSIA

Julkisivuvalomainos voidaan suunnitella monella eri tavoin ja varustaa erityyppisillä valoilla. Suurille teksteille jotka pitää näkyä pitkälle, suosittelemme erillisiä kirjaimia akryylietupuolella joka valaistaan sisältä LED -tekniikalla, mikä taas luo maksimaalisen näkyvyyden ja pienimmän mahdollisen energiakulutuksen.

Jos kyseessä on pienempi teksti katutasolla,sopivat LPFLEX -kylttimmeparhaiten. Niissä on viimeistely, joka hämmästyttää jopa vaativan silmän ja ovat erittäin joustavia valaistuksen osalta. Katso esimerkkejä sekä LPFLEX -, että LED -kylteistä alla olevassa kuvagalleriassa. Ulkovalomainokset voidaan myös valmistaa helpommalla tekniikalla ja asentaa ilman valaistusta.

Kokeneet projektipäällikkömme ja suunnittelijamme auttavat sinua oikean julkisivuvalomainoksen saamiseen. Logostasi riippumatta löydämme oikean tunnelman ja ratkaisun sinulle.

Lue lisää

KYSY MEILTÄ ULKOVALOMAINOKSISTA

FocusNeoilla meillä on yli 50 vuoden kokemus kylttien projektinhallinnasta, suunnittelusta, rakennuksesta ja asennuksesta. Palkitut kylttisuunnittelijamme auttavat vuosittain satoja asiakkaita profiloinnissa ja oikean ilmeen löytämisessä kylteissään. Ulkovalomainokset vaativat usein rakennusluvat ja turvallisen rakenteen kestääkseen kaikissa sääolosuhteissa. Autamme sinua kaikissa prosessin osissa, kuten luvanhaussa ja piirustuksessa. Lisäksi kaikki käyttämämme komponentit ja materiaalit ovat parasta laatua, joiden ansiosta tavaramerkkisi loistaa vuosia.

Käytämme todistetusti toimivia työtapoja ja varmistamme turvallisen toimituksen. Ota yhteyttä  meihin jos haluat tietää lisää tai saada tarjouksen projektiisi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

2 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENTAMISEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?