• VÄHITTÄISKAUPAN PROFILOINTI
    HOUKUTTELEE ASIAKKAAT KAUPPAASI

Sinun ei tarvitse olla kauppias ymmärtääksesi houkuttelevan profiloinnin tärkeyden. Jos haluat menestyvän kaupan joka houkuttelee asiakkaita, täytyy kaupan näkyä.  Viisaat kauppiaat tietävät, että tämä alkaa profiloinnista ja valomainoksesta. Visuaalinen kommunikaatio kaupassa näyttää asiakkaalle heti sijainnin, oikean tien sisään, mitä tuotteita voi löytää ja mikä ainutlaatuinen identiteetti ja imago kaupalla on.

Lyhyesti sanottuna – asiakas päättää nopeasti vierailustaan kaupassa nähdessään ulkoisen profiloinnin.

”Focus on todellakin auttanut meitä luomaan kaupallemme uudet kasvot ulospäin. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen ja odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötä muissa kaupoissa ja uusilla kylteillä.”

Daniel Tiberg, MIO

Valomainos heijastaa tavaramerkkisi laatua

Tunnisteita valmistetaan vaihtelevassa koossa ja muodossa, eri materiaaleista ja laadusta. Huonosti muotoiltu tunniste, tai tunniste joka ei täysin näytä mitä kauppasi myy, voi itse asiassa sulkea pois mahdollisia asiakkaita. Tämän vuoksi sinun kannattaa tehdä töitä ammattilaisen kanssa, jonka avulla luot tunnisteet ja profiloinnin joka edustaa tavaramerkkiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

FocusNeoilla meillä on pitkä kokemus työskentelystä johtavien tavaramerkkien kanssa, ja olemme auttaneet paikallisia kauppoja tuomaan esille ainutlaatuisen identiteettinsä tunnisteiden ja visuaalisen kommunikaation avulla. Asiakkaat valitsevat meidät koska osaamisemme valomainossuunnittelussa on vahva, mutta sen lisäksi osaamme käsitellä monimutkaisia projekteja esimerkiksi uudelleen profiloinnissa tai isommissa rakennustöissä. Kun työskentelemme maailman johtavien tavaramerkkien kanssa, on erittäin tärkeää, että merkki näkyy ulospäin samanlaisena joka puolella ja että laatu on parasta mahdollista.

Anna ammattilaisemme tavaramerkeissä ja suunnittelussa auttaa teitä menestykseen

Maksimaalisen asiakaskokemuksen vuoksi, teemme työtä johdonmukaisesti väreissä, valaistuksessa ja asennuksessa, ja autamme sinua luomaan ainutlaatuisen ratkaisun kauppaasi. Tavoitteemme on saada kauppasi erottumaan kilpailijoista, saada asiakkaita ja lisätä kannattavuutta.

Lue lisää

Graafisen profiilinne pohjalta tuomme esille ainutlaatuisia kirjainprofiileja ja kylttejä julkisivuihin, vinyylikoristeita ikkunoihin ja seiniin, ajo-opasteita ja digitaalista tekniikkaa. Suunnittelemme, otamme esille prototyyppejä, luomme pilottiprojekteja, valmistamme ja toteutamme suuria kylttiohjelmia lyhyessä ajassa. Eikö teillä ole kylttiohjelmaa toimintaanne varten? Ei hätää, autamme teitä. Ottakaa tavaramerkkinne ja ideanne mukaan meille niin tuomme esille uuden kylttiohjelman joka auttaa teitä saavuttamaan tavoitteenne.

Vähemmän