• UUDELLEEN PROFILOINTI – ANTAA
    YRITYKSELLE UUDEN ALUN

FocusNeo osaa uudelleen profiloinnin

FocusNeoilla on pitkä ja laaja kokemus erikokoisten ja eri alojen yritysten uudelleen profiloinnissa. Projektipäälliköillämme on monivuotinen kokemus suurissa uudelleen profilointi -projekteissa sekä paikallisten yritysten, että kansainvälisten konsernien kanssa. Meiltä löydät osaamisen, kokemuksen ja järjestelmätuen antaaksesi yrityksellesi tavoittelemasi uutta alkua.

Lue lisää

Projekti joka sisältää yrityksen uudelleen profiloinnin on aina aikakriittinen. Jos FocusNeo otetaan mukaan heti uudelleen profiloinnin alkumetreillä, tarkoittaa se, että voimme tehokkaasti pysyä aikarajoitusten sisällä, mikä antaa sinulle asiakkaana kustannussäästöjä. Työskentelemme lähellä sinua ja designtoimistoasi ja varmistamme, että saavutamme halutun profiilin ajan sisällä ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tehokas projektinhallinta

Access -työtapaamme seuraten varmistamme, että kaikki tarvittavat osat menestyksekkääseen kyltti- ja uudelleen profilointiprojektissa on mukana. Tämä työtapa sisältää kaikki askeleet, ensianalyysistä asennukseen ja dokumentaatioon ja voit seurata kaikkia vaiheita netissä olevan projektinhallintajärjestelmän, Signe:n, kautta.

FocusNeo on yhteistyökumppanisi aika- ja kustannustehokkaassa uudelleen profilointiprojektissa. Tavoitteemme on antaa sinulle varma toimitus joka ylittää odotuksesi ja vahvistaa tavaramerkkiäsi niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Toimitamme parhaita kyltti- ja kommunikaatioratkaisuja kaikkiin paikkoihin ja autamme muun muassa:

Projektinhallinnassa

Paikantarkistuksissa

Kylttisuunnittelussa ja rakennuksessa

Valmistuksessa

Asennuksessa

FocusNeo saa yritykset näkymään.Ota yhteyttä meihin jos haluat tietää lisää miten voimme auttaa yritystäsi uudelleen profiloinnissa ja pyydä tarjous jo tänään.

Vähemmän