• TYÖTAPAMME
    TAKAATURVALLISEN TOIMITUKSEN

ACCESS – 10 ASKELTA ONNISTUNEESEEN PROJEKTIIN

ANALYYSI

Kaikki projektit ovat ainutlaatuisia ja perustuvat tavaramerkkiinne. Työprosessimme alkaa siksi tavaramerkin analyysistä ja projektin edellytykset, jossa muun muassa käymme läpi tarpeet, budjettia, logoa ja yhteisiä tavoitteita.

SURVEY

Asiakasmatka on tärkeä osa miten asiakkaanne löytävät ja kokevat teidät. Paikkatarkastuksella, tai ”surveylla”, katsomme ajoteitä, arkkitehtuuria, ympäröivää kyltitystä, rakennuksen edellytyksiä, mahdolliset kiinnitykset ja paljon muuta. Arvioimme myös asioita kuten kyltin lukuetäisyyttä ja värivalintaa.

BUDJETTI

Analyysin, esitutkinnan ja paikkatarkastuksen perusteella teemme laskelman ja tarjouksen joka sisältää sekä materiaalit, että työt. Meille on tärkeää, että tarjous sisältää kaikki osat, jotta pysymme annetun budjetin sisällä.

DESIGN / RAKENNE

Meillä on omat suunnittelijat ja rakentajat joiden ansiosta pääsemme pidemmälle ja voimme luoda ainutlaatuisia ratkaisuja juuri teille. Edellytyksenne ja tarpeidenne perusteella valitsemme oikean ratkaisun logollenne ja sijainnille. Autamme teitä piirustuksissa, kuvamontaasissa, 3D-visualisoinnissa, rakennuspiirustuksissa, luvanhankinnassa ym.

VALMISTUS

Valmistuksessa teemme yhteistyötä toimittajien kanssa jotka täyttävät meidän vaatimuksemme ja osaavat käsitellä suuria, monimutkaisia toimituksia. Suunnittelemme tuotteita parhaasta laadusta optimaalisin materiaalein ja parhailla komponenteillä jotta käyttöikä ja kustannukset olisivat mahdollisiman alhaiset.

LOGISTIIKKA

Monimutkaiset projektit vaativat vaivattomia kuljetusratkaisuja.Meillä on laatuvarmennettu logistiikkaketju toimittajalta asennuspaikkaan. Jos varastointi on tarpeen, löytyy meiltä oma varasto ja meillä on varastopaikkoja toimittajilla Pohjoismaissa ja kansainvälisesti.

ASENNUS

Työskentelemme lähinnä omien asennustiimien kanssa Pohjoismaissa, ja meillä on läheinen yhteistyö sertifioitujen kumppaneiden kanssa jotka voivat varmistaa, että asennukset toteutetaan oikein. Olemme myös osa kansainvälistä verkostoa joka osaa asentaa kylttiohjelmia joka puolella maailmaa.

DOKUMENTAATIO

Kun työ on tehty, keräämme dokumentaatiot ja varastoimme varaosia. Pääset käsiksi valokuviin, asennuspöytäkirjaan ja muihin tiedostoihin jotka koskevat projektia, nettipohjaisen projektinhallintajärjestelmän, SignE:n, kautta.

YMPÄRISTÖVASTUU

FocusNeo on ympäristösertifioitu ja ottaa kokonaisvastuun ympäristökysymyksissä. Tehtaat käyttävät ympäristöystävällisiä lakkoja ja yhdistetyt kuljetukset. Kierrätämme materiaalit vanhoista, puretuista kylteistä ja ylijäävää materiaalia.

HUOLTO / TUKI

Tavaramerkkinne on turvasssa. Jos jotain sattuisi tuemme ja huoltoteknikomme ovat aina lähellä. Huoltosopimuksen ansiosta tiedätte, että tavaramerkkinne tulee aina loistamaan – vuosi vuoden jälkeen.

Focus auttaa sinua koko prosessissa oikean kyltin löytämisessä. Se antaa sinulle turvallisen toimituksen ja ongelmattoman omistuksen.

Tätä olemme tehneet yli 50 vuotta.