• TEHOKAS PROJEKTINHALLINTA
    ON AVAIN MENESTYKSEEN

FocusNeo osaa tavaramerkkiprofiloinnin

Kokonaisvaltaisena toimittajana käsittelemme projektin kaikkia osia ammattitaidolla. Autamme sinua koko prosessissa ideasta toteuttamiseen ja annamme sinulle oikeat tunnisteet oikeaan paikkaan. Oli kyse sitten yksittäisestä valomainosprojektista tai suuremmasta kansainvälisestä tunnisteohjelmasta, jatkuva kommunikaatio ja tarkkuus ovat tärkeimpiä asioita.

Lue lisää

Aika on usein rajoittava tekijä kaikissa projekteissa, koosta riippumatta, ja osaaminen ja kokemus tässä voi olla ratkaisevaa menestyksekkäässä projektissa.
Projektipäällikkömme ovat korkeasti koulutettuja, monivuotisella kokemuksella niin uudelleen profiloinnissa, että muissa suurissa kylttiprojekteissa eri aloilla. Varmistaaksemme turvallisen toimituksen, saat oman projektipäällikön tai projektiryhmän joka käsittelee jokapäiväisiä asioita ja kommunikoi kanssasi koko prosessin ajan. Projektipäällikkö vie projektia eteenpäin ja pitää huolen paikkatarkistuksista, suunnitteluehdotuksista, tilauksista, valmistuksesta, toimituksesta, asennuksesta ja seurannasta. Kun projekti on valmis projektipäällikkö huolehtii, että kaikki dokumentaatio projektin ympärillä on saatavilla.

Työmenetelmä ja järjestelmätuki varmistaa laadun

Seuraamme omaa työmenetelmäämme, Accessia, varmistaaksemme, että kaikki tarvittavat osat menestyvään kylttiprojektiin ovat mukana.Tämä prosessi käsittää kaikki vaiheet, ensianalyysistä asennukseen ja dokumentaatioon. Voit myös seurata projektia nettipohjaisen projektinhallintajärjestelmän, SignE:n, kautta. Järjestelmä on tukena projektipäällikön työssä ja helpottaa kommunikaatiota kaikkien kesken. Työmme (Ruotsi) on totta kai laatusertifioitu ISO 9001 mukaan: 2008.

Vähemmän

Focus auttaa sinua koko prosessissa oikean tunnisteen löytämisessä. Se antaa sinulle turvallisen toimituksen ja ongelmattoman omistuksen. Tätä olemme tehneet yli 50 vuotta.