FOCUS PROFILOI UUDEN HAYMARKET BY SCANDIC

Haymarket on Scandicin uusi konseptihotelli joka avaa ovensa toukokuussa 2016, vanhassa PUB-tavaratalon tiloissa Tukholman Hötorgetin vieressä. Tarkoitus on luoda kansainvälinen tapaamispaikka 20-luvun inspiraatiolla yhdistettynä nykypäivän kosmopoliittiseen kaupunkielämään. Focus sai kunnian auttaa Scandicia ulkoisella profiilitunnistamisella, joka nykyaikaisella tekniikalla ja tarkkaan valituilla materiaaleilla tulevat nostamaan esille hotellin ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Tavaratalo PUB:n perustaja Paul U. Bergström aloitti kauppatoimintansa Hötörgetilla jo 1880 -luvun lopulla ja jonkun aikaa hän yksin omisti lähes kaikki toria ympäröivät rakennukset. Haymarket muuttaa nyt siihen rakennukseen joka rakennettiin vuosina 1915-17, ja jossa tavaratalo oli aktiivinen vuoteen 1994. Rakennuksen alkuperäisessä sisustuksessa on selkeitä artdeco -yksityiskohtia, jotka olivat erittäin muodikkaita 1920 -luvulla. Tyyliin kuuluu vahvat värit ja uskaliaat geometriset muodot, ja hotellin konseptikuvassa voi aulasta nähdä joitakin hyviä esimerkkejä portaikoista ja kaiteista, sekä kauniista kuvioista.

Haymarketin sinetti loistaa myös artdeco -yksityiskohdillaan, symmetrisine kuvioineen, ja jos katsoo tarkkaan, voi nähdä kirjaimet HAY. Focus toi esille ehdotuksia ja teknisiä ratkaisuja molempiin sinettiin, jotka löytyvät kahdesta eri paikasta julkisivulla.Ylimpänä Hötorgetiin päin olevaan julkisivuun asennettiin kultainen sinetti, joka on varustettu valodiodeilla ja loistaa kauniisti illassa korona – tehosteella julkisivulla

Toinen sinetti löytyy katutasolta Hötorget/Kungsgatan -kulmassa. Tämä valomainos on asennettu kisällikyltin tapaan ja varustettu LPFLEX -tekniikalla joka ulkonäöltään muistuttaa neonputkia, mutta on huomattavasti kestävämpi ja vie jopa 90% vähemmän sähköä.

Päätyoven yläpuolella olevaan katoksen kattoon on asennettu yksi Haymarket -valomainos yksittäisillä kirjaimilla. Kirjaimet ovat valmistettu metallista kultapäällysteisellä sisäpuolella kultaisen vaikutuksen luomiseksi, ja iltaisin ja öisin kirjainten reunat loistavat lämpimän valkoisella LPFlex -lenkillä.

Arkitekt / Designbyrå

Haymarketin profilointi Kungsgataniin päin koostuu lähinnä valottomista erillisistä kirjaimista messingistä, jotka ovat taivutettu vaiheittain jotta saataisiin lisäulottuvuutta tunnisteeseen.

Focus on myös toimittanut valomainoksenPaul’s -ravintolaan, joka muuttaa pohjakerrokseen Hötorget/Kungsgatan kulmaan. Paul’s -ravintolan valomainos on myös kultapäällistetty ja varustettu LPFlex -tekniikalla.

Olemme tottakai ylpeitä ja kiitollisia myös tästä tehtävästä ja mielestämme tunnisteet tuovat selkeästi esille hotellin ominaisuuksia.Jos tarvitset apua Pohjoismaiden parhailta valomainos-suunnittelijoilta oikean tunnelman löytämiseksi tavaramerkillesi, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.. Jos haluat kokea mitä hotelli voi tarjota, ehdotamme, että varaat huoneen Scandicin kotisivuilta..