• HUOLTO JA TUKI –
  NÄKYVÄ TAVARAMERKKI MONTA VUOTTA

Yksi valomainoksen tärkeimmistä tehtävistä on heijastaa tavaramerkkiänne ja kyltti voi täten tarkoittaa erittäin tehokasta ja hyvää mainontaa yrityksellenne.
Lika, vaihteleva sää, tuuli ja muu kuluttaa valomainosta ja silloin tällöin sitä täytyy huoltaa. Palvelusopimus joka sisältää säännöllisen puhtaanapidon ja huollon uusille kyltille pitävät ne raikkaina pidempään. Suoritamme valomainoshuoltoa yksittäisille, rikkinäisille tai likaisille kylteille. Sinun ei tarvitse kiivetä, ruuvata ja miettiä mikä loisteputki kuuluu siihen. Autamme sinua pitämään kylttisi uudenveroisina pitkään, ja viemme vanhat loisteputket ja rikkinäiset osat kierrätykseen. Kauniin valomainoksen lisäksi teet siis ympäristölle palveluksen.

VALOMAINOSHUOLTO

 • Rikkinäisten valojen vaihto
 • Muuntajien, etureunojen tai kaapeleiden vaihto
 • Loisteputkien vaihto LED-valoon
 • Likaisten kylttien pesu kuuluu aina valomainoshuoltoon
 • Vaurion hoito
 • Silottaminen ja maalaus

Jos kylttisi vaatii isomman korjauksen, olemme täällä sinua varten. Korjaamme usein vanhoja kylttejä ja vaihdamme valot, kaapelit ja muuntajat. Kuluneet pinnat lakataan uusiksi tai maalataan.

Lue lisää

Vanhemmat valokyltit ovat usein varustettu neonilla tai loisteputkilla. Näissä valoissa on usein korkea energiakulutus, eivätkä siis ole kovinkaan ympäristöystävällisiä. Tänä päivänä useimmat valokyltit ovat varustettu valodiodeilla, mikä voi vähentää energiankulutusta jopa 90%. Nykyään myös klassiset neonkyltit voidaan vaihtaa LED-tekniikalla toimiviin valoratkaisuihin, jotka antavat saman ulkonäön ja ilmeen kuin ennen.

Autamme sinua vähentämään sähkölaskuasi vaihtamalla vanhojen kylttien valot uusiin LED-tekniikalla toimiviin. Niin kutsutun LED-vaihdon yhteydessä kylttisi valot saavat paremman kestävyyden ja kustannukset vähenevät huomattavasti.

Olemme kaikissa Pohjoismaissa, valmiina pitämään huolta tavaramerkistäsi.Ota yhteyttä meihin jo tänään huoltoa varten.

Vähemmän

OMA NETTIKAUPPA

Yhtenä osana jäsenasiakkaiden eduista tarjoamme mahdollisuuden omaan nettikauppaan. Kaupassa rekisteröityneet jäsenet voivat ostaa kyltti- ja visuaalisen kommunikaation tuotteitanne ja palveluitanne Kyltit, tarrat, kisällit, mainoskankaat ja muut profiilituotteet tai huollon varaaminen. Valitse itse mitä tuotteita ja palveluita haluatte tarjota – me hoidamme loput.

 • Parempi kustannus- ja ostohallinta
 • Kerätty valikoima
 • Yksi toimittaja – yksi hinta

Ota yhteyttä jo tänään jos haluat tietää lisää.