• SISUSTUSKORISTE
    LUO ELÄVÄISEN JA HOUKUTTELEVAN YMPÄRISTÖN

Sisustuksessa käytettävä koristelu, toimistolla tai kaupassa, soveltuu hyvin informaation jakamiseen tai eri tehosteisiin huoneissa. Tavallinen tapa tuoda esille tilapäisiä tietoja, on käyttää mainoskangastauluja, eli kehyksiä vaihdettavalla sisällöllä. Kalvo sopii kaikentyyppisessä ympäristössä; sisällä ja ulkona, sekä klassisessa, että modernissa. Kalvokoriste voidaan asentaa tietenkin seiniin, mutta myös lattiaan, kattoon, oveen, portaisiin, vastaanottotiskille, kaupankassoille tai muualle. Ainoastaan mielikuvitus on rajana!

VI TAR DIG HELA VÄGEN

Ikkunakoristeita ja muita sisustuskoristeita voidaan käyttää useita vuosia tai väliaikaisiin kampanjoihin. Oli tarpeesi mitkä tahansa, on meidän tavoitteenamme luoda sinulle mahdollisimman tehokas kommunikaatiokanava. Otamme esille design -vaihtoehtoja ja esittelemme selkeitä piirustuksia, jotta näkisit miltä lopputulos voisi näyttää. Hyväksytyn alkuperäistyön jälkeen työ siirtyy alihankkijoillemme painatusta ja asennusta varten. Painanta- ja asennusverkostomme kattaa kaikki pohjoismaiden markkinat.

Käytämme yleensä korkealaatuisista folioista ja vinyylistä valmistettuja sisustuspinnoitteita, esim. Averylta tai 3M:ltä. Materiaali jota nämä toimittajat käyttävät ovat korkealaatuista, joustavaa, kestävää ja helppo asentaa. Koristeet voidaan myös poistaa jättämättä merkkejä allaolevaan materiaaliin.

Lue lisää

LUKEMATTOMIA VARIAATIOITA

Sisustuskoristeita ja kalvoja käytetään usein ainutlaatuisena koristeluna ja on hyvä vaihtoehto maalaamiseen ja tavalliseen tapettiin. FocusNeoilla tavoitteenamme on luoda kokonaisuus jossa tavaramerkkinne tuodaan näkyväksi ja selkeäksi kyltein ja muun visuaalisen kommunikaation avulla, jotta saataisiin houkutteleva ja eläväinen ympäristö. Haluamme luoda työympäristön joka lähettää oikeita signaaleja asiakkaille ja työntekijöille. Tämän teemme asiakaslähtöisillä ratkaisuilla joissa voimme auttaa sinua kaikissa prosessin osissa, ideasta,suunnitteluun, valmistuksesta asennukseen.

Vähemmän

MITÄ TARJOAMME

Me FocusNeoilla tarjoamme one-stop-shop -ratkaisuja esim yrityksille, vähittäiskaupoille ja kiinteistönomistajille koordinoimaan ja toteuttamaan ajoneuvojen, kauppojen, toimistojen ja kiinteistöjen profilointia. Henkilökunnallamme on ammattitaitoa projektinhallinnassa, tuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja asennuksessa. Verkostossamme on päteviä asentajia joka puolella Pohjoismaita, minkä ansiosta voimme taata nopean, tehokkaan ja laadukkaan työn. Meillä on myös mahdollisuus varastoida materiaalia tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi.

KYSY MEILTÄ

0 + 4 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?