• KORISTEET ULKOKÄYTTÖÖN
    VAHVISTAVAT TAVARAMERKKIÄNNE

Ulkona käytettävä koristelu on lähinnä yrityksen profilointia tai paikallisen toiminnan nostamista varten. Ulkoiseen koristeluun laskemme lähinnä tilapäiset tiedotukset, kuten esim. mainoskankaat, banderollit ja liput, mutta voimme myös auttaa pitkäaikaisissa asennuksissa, kuten esim. markiiseissa.

MEIDÄN KANSSA KOKO MATKAN

Ulkokoristelu auttaa teitä tavaramerkkinne profiloinnissa tai tilapäisissä kampanjoissa. Oli tarpeesi mitkä tahansa, on meidän tavoitteenamme luoda sinulle mahdollisimman tehokas kommunikaatiokanava. Otamme esille design -vaihtoehtoja ja esittelemme selkeitä piirustuksia, jotta näkisit miltä lopputulos voisi näyttää. Hyväksytyn alkuperäistyön jälkeen työ siirtyy alihankkijoillemme painatusta ja asennusta varten. Painanta- ja asennusverkostomme peittää kaikki pohjoismaiden markkinat.

Sopimusasiakkaana teidän on mahdollista ostaa tuotteita omasta valikoimasta nettikaupasta. Autamme teitä ottamaan esille sovelletun valikoiman profiilituotteita oman graafisen profiilinne mukaan, joita rekisteröidyt käyttäjät voivat sitten ostaa nettikaupastanne. Tämä luo yhteisen profiilin ulospäin ja täyden kontrollin kustannuksista.

Lue lisää

VAHVISTAA TAVARAMERKKIÄSI

Tuotteemme ulkoiseen koristeluun tulevat vahvistamaan tavaramerkkiäsi. FocusNeoilla tavoitteenamme on luoda kokonaisuus jossa tavaramerkkinne tuodaan näkyväksi ja selkeäksi kyltein ja muun visuaalisen kommunikaation avulla, jotta saataisiin houkutteleva ja eläväinen ympäristö. Haluamme luoda työympäristön joka lähettää oikeita signaaleja asiakkaille ja työntekijöille. Tämän teemme asiakaslähtöisillä ratkaisuilla joissa voimme auttaa sinua kaikissa prosessin osissa, ideasta, suunnitteluun, valmistuksesta asennukseen.

Vähemmän

MITÄ TARJOAMME

Me FocusNeoilla tarjoamme one-stop-shop -ratkaisuja esim yrityksille, vähittäiskaupoille ja kiinteistönomistajille koordinoimaan ja toteuttamaan ajoneuvojen, kauppojen, toimistojen ja kiinteistöjen profilointia. Henkilökunnallamme on ammattitaitoa projektinhallinnassa, tuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja asennuksessa. Verkostossamme on päteviä asentajia joka puolella Pohjoismaita, minkä ansiosta voimme taata nopean, tehokkaan ja laadukkaan työn. Meillä on myös mahdollisuus varastoida materiaalia tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi.

KYSY MEILTÄ

0 + 4 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?