• IKKUNAKORISTEET
    TOIMINNALLISUUTTA JA INSPIRAATIOTA

Ikkunakoristelua käytetään useimmiten näyteikkunoissa kaupoissa, toimistoilla tai muissa sisätiloissa. Kontrastitehosteet ja näkösuojat toimistoon, tai kauniit kehykset kaupan ikkunoihin, tiedon jakamiseen tai tehosteiden luomiseksi. Oikealla valaistuksella on lisäksi mahdollista luoda jännittäviä päivä- ja yö-tehosteita.

 MEIDÄN KANSSA KOKO MATKAN

Ikkunakoristeita voidaan käyttää useita vuosia tai väliaikaisiin kampanjoihin. Oli tarpeesi mitkä tahansa, on meidän tavoitteenamme luoda sinulle mahdollisimman tehokas kommunikaatiokanava. Otamme esille design -vaihtoehtoja ja esittelemme selkeitä piirustuksia, jotta näkisit miltä lopputulos voisi näyttää. Hyväksytyn alkuperäistyön jälkeen työ siirtyy alihankkijoillemme painatusta ja asennusta varten. Painanta- ja asennusverkostomme peittää kaikki pohjoismaiden markkinat.

Lue lisää

Käytämme yleensä korkealaatuisista folioista ja vinyylistä valmistettuja ikkunapinnoitteita, esim. Averylta tai 3M:ltä. Näiden toimittajien käyttämät materiaalit ovat korkealaatuisia, joustavia, kestäviä ja helppoja asentaa, mikä säästää sekä aikaa, että rahaa suuremmassa projektissa.

TARVE OHJAA IKKUNAKORISTEIDEN VALINTAA

Ikkunakoristeet voidaan käyttää monessa eri käyttötarkoituksessa ja materiaali voi olla tiivis, läpinäkyvä, rei’itetty tai läpikuultava. Kerro tarpeistasi meille niin autamme löytämään oikea materiaali ja ratkaisu. FocusNeoilla tavoitteenamme on luoda kokonaisuus jossa tavaramerkkinne tuodaan näkyväksi ja selkeäksi kyltein ja muun visuaalisen kommunikaation avulla, jotta saataisiin houkutteleva ja eläväinen ympäristö. Haluamme luoda työympäristön joka lähettää oikeita signaaleja asiakkaille ja työntekijöille. Tämän teemme asiakaslähtöisillä ratkaisuilla joissa voimme auttaa sinua kaikissa prosessin osissa, ideasta, suunnitteluun, valmistuksesta asennukseen.

Mindre

MITÄ TARJOAMME

Me FocusNeoilla tarjoamme one-stop-shop -ratkaisuja esim yrityksille, vähittäiskaupoille ja kiinteistönomistajille koordinoimaan ja toteuttamaan ajoneuvojen, kauppojen, toimistojen ja kiinteistöjen profilointia. Henkilökunnallamme on ammattitaitoa projektinhallinnassa, tuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja asennuksessa. Verkostossamme on päteviä asentajia joka puolella Pohjoismaita, minkä ansiosta voimme taata nopean, tehokkaan ja laadukkaan työn. Meillä on myös mahdollisuus varastoida materiaalia tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi.

Jos haluat tietää lisää miten me Focuksella työskentelemme näkyvyyden ja visuaalisen kommunikaation kanssa, tai saada tarjouksen projektiisi, ota mielellään yhteyttä meihin.

KYSY MEILTÄ

3 + 3 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?