• KOKONAISUUS VISUAALISESSA KOMMUNIKAATIOSSANNE

FocusNeo on yli 50 vuotta auttanut asiakkaita näkyvyyden ja selkeyden kanssa, tehokkailla ja asiakaslähtöisillä kylteillä. Oikeat tunnisteet vahvistavat tavaramerkkiä, toivottaa asiakkaanne tervetulleiksi ja opastavat kävijät oikeaan paikkaan. Lisäksi oikea printtikoriste toimistolla ja kaupoissa, luo kokonaisuuden visuaalisessa kommunikaatiossa.

Me FocusNeoilla tarjoamme räätälöityjä ja sovellettuja palveluita ja ratkaisuja yritysprofilointiin ja kauppakommunikaatioon. Kokemuksellamme, osaamisellamme projektinhallinnassa, sekä visuaalisen kommunikaation järjestelmillä, voit säästää ja tehostaa kalleinta resurssia – aikaa.

AMMATTITAITOMME VIE TEIDÄT ETEENPÄIN

Otamme mielellämme vastaan haasteen löytää uusia, jännittäviä graafisia ratkaisuja, jotka sopivat yhteen tavaramerkkinne ja tyylinne kanssa. Olemme erittäin ylpeitä niistä projekteista joita olemme tehneet ja rakastamme yhteistyötä asiakkaidemme ja toimeksiantajien kanssa, jotta he saavan parhaat ratkaisut printtikoristelussa, esim. seinäkoristelu, ikkunakoristelu, tarrat ja kontrastimerkinnöissä.

Lue lisää

Jotta saisitte toimintaanne sopivan ratkaisun, teemme ensin tarveanalyysin tarpeenne ja toiveidenne perusteella. Tämän jälkeen räätälöimme ratkaisun joka on paras tehokkuuden, taloudellisuuden ja kommunikaation kannalta.

 MIKSI OIKEA KORISTELU ON TÄRKEÄÄ TYÖPAIKALLA

Aikuiset ovat lähes kolmasosan elämästään työpaikalla. Se tarkoittaa, että hyvin harkittu toimistoympäristö saa ihmiset tuntemaan itsensä mukaviksi, iloisiksi ja eläviksi.
Yrityksellä jolla on harkittu sisustus on luultavasti korkeampi työmoraali ja tyytyväisemmät työntekijät. Jos ympäristö on siisti, puhdas, mukava ja valoisa, tulee yrityksen tavaramerkki arvoineen, työtehtävät ja tavoitteet selkeästi esille. Joitakin työpaikan sisustuskoristelun suuret edut ovat:

– Parempi tavaramerkkituntemus
– Parempi asiakastuntemus
– Erottuvuus kilpailijoista
-Toiminta arvostellaan parempana sekä sijoittajien, että yhteistyökumppaneiden kesken
– Korkeampi työntekijöiden sitoutuminen ja tyytyväisyys
– Parempi tuottavuus
– Arvot, visiot ja tehtävät selkeytyvät

Jos haluat tietää lisää työtavoistamme, palveluistamme ja tuotteistamme koristelussa, tai keskustella tulevasta projektista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Vähemmän

DESIGN & RAKENNE

3 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?

GALLERIA PRINTTIKORISTELU