• AJONEUVOTEIPPAUS –
    RULLAAVA KOMMUNIKAATIOKANAVA

Ajoneuvot eivät ole ainoastaan kuljetusväline, vaan ajoneuvonne voidaan muuttaa kustannustehokkaaksi kommunikaatiokanavaksi Oikealla ajoneuvoteippauksella saatte yrityksellenne ja tuotteillenne hyvää näkyvyyttä, tuhansille asiakkaille – joka päivä. Liikkuva mainospaikka yrityksellesi ihmisten keskellä kaupungilla, on erinomainen tapa lähestyä mahdollisia uusia asiakkaita. Miellyttävä ajoneuvoteippaus nostaa tavaramerkkiänne esille ja kertoo asiakkaille ja toimittajille olemassaolostanne.

MEIDÄN KANSSA KOKO MATKAN

Ajoneuvoteippauksia voidaan käyttää useita vuosia tai väliaikaisiin kampanjoihin. Oli tarpeesi mitkä tahansa, on meidän tavoitteenamme luoda sinulle mahdollisimman tehokas kommunikaatiokanava. Otamme esille design -vaihtoehtoja ja esittelemme selkeitä piirustuksia, jotta näkisit miltä lopputulos voisi näyttää. Hyväksytyn alkuperäistyön jälkeen työ siirtyy alihankkijoillemme painatusta ja asennusta varten. Painanta- ja asennusverkostomme peittää kaikki pohjoismaiden markkinat.

MITÄ TARJOAMME

Me FocusNeoilla tarjoamme one-stop-shop -ratkaisun yrityksille jonka avulla voivat koordinoida ja profiloida kaikki ajoneuvonsa. Henkilökunnallamme on ammattitaitoa logistiikassa, projektinhallinassa, tuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja asennuksessa. Verkostossamme on päteviä asentajia joka puolella Pohjoismaita, minkä ansiosta voimme taata nopean, tehokkaan ja laadukkaan työn.

FocusNeo on kokonaisvaltainen valomainosten ja visuaalisen kommunikaation toimittaja yli 50 vuoden kokemuksella. Otamme esille design -ideoita tunnisteille ja kommunikaatioalueille kaupoissa, toimistoissa, ajoneuvoissa, ikkunoissa ja julkisivuilla.

Jos haluat tietää lisää miten me Focuksella työskentelemme näkyvyyden ja visuaalisen kommunikaation kanssa, tai saada tarjouksen projektiisi, ota mielellään yhteyttä meihin.

KYSY MEILTÄ

7 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?

GALLERIA AJOENUVOKORISTEET