• KORISTE
    LUO TAVARAMERKILLENNE KOKONAISUUDEN

Koristelu on suuri ja tärkeä osa tavaramerkkiprofilointianne ja sisältää kaiken ajoneuvokoristelusta mainoskankaisiin ja päällysteisiin ikkunoissa, seinillä, tapeteissa, lattioilla, tauluissa ym. Käyttöalue on laaja ja vain mielikuvitus asettaa rajat. Meillä on ratkaisut kaikkiin yrityksen koristetarpeisiin.

KORISTELU VAHVISTAA TAVARAMERKKIÄNNE

Koristelua käytetään lähinä tavaramerkkinne vahvistamiseen. Se auttaa asiakkaanne tunnistamaan teidät, löytämään oikeaan paikkaan ja rakentaa myös tavaramerkkiänne sisäisesti yrityksessä.

Oikeat kyltit vahvistavat tavaramerkkiä, toivottaa asiakkaanne tervetulleiksi ja opastavat kävijät oikeaan paikkaan. Lisäksi oikea koristelu ajoneuvoissa, toimistolla ja kaupoissa, luo kokonaisuuden visuaalisessa kommunikaatiossa.

Ajoneuvot eivät ole ainoastaan kuljetusväline, vaan ajoneuvonne voidaan muuttaa kustannustehokkaaksi kommunikaatiokanavaksi
Oikealla ajoneuvokoristelulla saatte yrityksellenne ja tuotteillenne hyvää näkyvyyttä, tuhansille asiakkaille – joka päivä.

Sisustuksessa käytettävä koristelu, toimistolla tai kaupassa, soveltuu hyvin informaation jakamiseen tai eri tehosteisiin huoneissa.

Ulkona käytettävä koristelu on lähinnä yrityksen profilointia tai paikallisen toiminnan nostamista varten. Ulkoiseen koristeluun laskemme useimmiten tilapäiset mainokset, kuten mainoskankaat, banderollit ja liput.

Ikkunakoristelua käytetään useimmiten näyteikkunoissa kaupoissa, toimistoilla tai muissa sisätiloissa.
Kontrastitehosteet ja näkösuojat toimistoon tai kauniit kehykset kaupan ikkunoihin, tiedottamiseen tai tehosteiden luomiseksi.

Lue lisää

NÄIN AUTAMME TEITÄ

Me FocusNeoilla tarjoamme one-stop-shop -ratkaisuja esim yrityksille, vähittäiskaupoille ja kiinteistönomistajille koordinoimaan ja toteuttamaan ajoneuvojen, kauppojen, toimistojen ja kiinteistöjen profilointia. Henkilökunnallamme on ammattitaitoa projektinhallinnassa, tuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja asennuksessa. Verkostossamme on päteviä asentajia joka puolella Pohjoismaita, minkä ansiosta voimme taata nopean, tehokkaan ja laadukkaan työn. Meillä on myös mahdollisuus varastoida materiaalia tehokkaan käsittelyn varmistamiseksi.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

2 + 2 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI SAADA TARJOUKSEN PROJEKTIIN?