• KIINTEISTÖPROFILOINTI
    LUO HOUKUTTELEVUUTTA SINULLE JA VUOKRALAISILLESI

Selkeä profiili lisää kilpailukykyäsi

Vuokralaisten kilpailu kovenee ja kiinteistönomistajille on tärkeää voida tarjota strategista kiinteistökonseptia joka kohtaa asiakkaiden toivomuksia ja odotuksia.
Epämiellyttävä ympäristö tarkoittaa vääjäämättä enemmän tyhjillään seisovia asuntoja ja useasti vaihtuvia vuokralaisia. Kilpailun ollessa niin kova kiinteistömarkkinoilla, on erittäin tärkeää erottaa kiinteistö kilpailijoista. Jos pystyt kiinteistönomistajana tarjota selkeää kiinteistöprofiilia houkuttelevalla sisä- ja ulkoympäristöllä, voi se antaa sinulle merkittäviä etuja muihin verrattuna.

Saamme kiinteistöt näkymään

FocusNeoilla autamme kiinteistöomistajia pitkällä kokemuksella luomaan houkuttelevia ja näkyviä kommunikaatioratkaisuja kiinteistön ja vuokralaisten visuaalisen identiteetin vahvistamiseksi. Yhdessä vahvistamme kiinteistön asemaa ja luomme ainutlaatuisen identiteetin ratkaisuilla jotka saavat vuokralaisenne näkymään ja viihtymään.

Lue lisää

Tarpeittenne ja toivomustenne perusteella otamme esille kokonaisvaltaisen kylttiohjelman kiinteistölle. Kylttiohjelma voi esimerkiksi sisältää ohjeita kiinteistön julkisivukyltitykseen, kuten mm. värivalinnat, paikat ja koot. Lisäksi kiinteistön näkyvyyttä ja selkeyttä ohjaavat usein opaskyltit, nk. Wayfinding, ja mitkä mahdollisuudet vuokralaisilla on näkyvyyteen kiinteistössä.

Julkisivukylttien lisäksi autamme myös vuokralaisenne profiloinnissa. Piirrämme ja suunnittelemme heidän julkisivukyltit, näkyvyyttä esim. mainospylväillä sisääntuloaulan edessä ja sisäpuolella vastaanottokylteillä, sisustusvinyyleillä ja koristeilla, ikkuna- ja ovipäällysteillä ym.

Vähemmän