• VALOMAINOSTEN ASENNUS
    TÄYDELLISESTI

Omat kokeneet asennustiimimme

Jotta voisimme taata turvallisen asennuksen kylteillesi, työskentelemme lähinnä omien asennustiimiemme kanssa Pohjoismaissa. Näinollen laatu on korkea kaikissa projekteissamme. Asennustiimillämme on luvat korkean paikan työhönRuotsin sähköturvallisuusviranomaisten toimesta. Käytämme itsekehitettyä asennuskäsikirjaa ja kirjaamme kaiken työssämme laatusertifikaatti ISO 9001 mukaan. Kaikki ammattimaisen asennuksen vuoksi jotta sinä asiakkaana voit tuntea itsesi varmaksi.

Lue lisää

Yhteistyökumppaneita isoissa projekteissa

Suuremmissa projekteissa Pohjoismaissa käytämme myös joitakin tarkkaan valittuja yhteistyökumppaneita. Näillä kumppaneilla on pitkä kokemus sekä asennuksesta, että palvelusta, ja heillä on tottakai kaikki luvat ja osaamiset ammattimaisen asennuksen toteuttamiseen. Kaikissa Pohjoismaiden ulkopuolella suoritettavista projekteista, olemme ylpeinä osa kansainvälistä verkkoa asennuskumppaneita jotka osaavat käsitellä isoja projekteja kaikissa maanosissa.

Yhteiset asennukset

Kaikki asennukset jotka suoritamme, ovat tärkeitä osia Access työskentelytapaamme. Niitä ohjataan projektinhallintajärjestelmämme SignE:n kautta, jonne sinä voit asiakkaana kirjautua sisään ja seurata työtä. Suuressa aikarajoitetussa projektissa missä on monta liikkuvaa osaa, tämä voi olla avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Vähemmän