• HOTELLI JA RAVINTOLA

    ULKOINEN VALOMAINONTA JOKA LUO AINUTLAATUISEN IDENTITEETIN

Hotelli- ja ravintola-alalla pienet yksityiskohdat tekevät suurimman eron. Isommalle ravintolaketjulle voi etäisyydellä oleva näkyvyys olla ratkaisevaa kilpailijaan nähden, mutta hotellille tai pienemmälle eksklusiiviselle ravintolalle oikea ”tunnelma” sisäänkäynnissä ja toimitiloissa ovat tärkeämpiä. Pitkä ja laaja kokemus hotellien ja ravintoloiden profiloinnissa, tunnistesuunnittelussa ja sisustuskoristelussa, FocusNeo on täydellinen yhteistyökumppani valomainosten ja visuaalisen kommunikaation toteuttamisessa, niin sisätiloissa kuin ulkopuolellakin.

Olemme nähneet 30 % kasvun tunnisteiden asennuksen jälkeen.

Andreas Pieplow, ravintoloitsija Skeppsbron 2, Malmö

Palkitut tunnistesuunnittelijamme antavat teille oikean luonteen

Ateljeemme työskentelee Skandinavian luovimpien ja palkittujen tunnistesuunnittelijoiden kanssa, jotka osaavat suunnitella ja valmistaa ainutlaatuisia, tarpeisiinne ja profiiliinne sopivia tunnisteita. Olemme jo monta vuotta työskennelleet joidenkin maailman suurimpien tavaramerkkien kanssa hotelli- ja ravintola -alalla, kuten McDonald’s, KFC ja Burger King, sekä pohjoismaisten ketjujen kuten Espresso House ja Scandic Hotels. Asiakkaille on tärkeää, että heidän identiteettinsä ja kommunikaationsa on johdonmukaista ja laadukasta.

Lue lisää

Isommat ketjuasiakkaamme hotelli- ja ravintola-alalla arvostavat varsinkin palveluamme valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaisvaltaisena toimittajana. Meillä löytyy osaaminen ja kokemus projektinhallinnassa, rakentamisessa ja asennuksessa, sekä resurssit käsitellä isompia uusiorakennusprojekteja ja uudelleen profilointeja olemassa olevissa rakennuksissa.

Pienemmälle tekijälle näkyvyys ja se että valomainos heijastaa hotellin tai ravintolan luonnetta ja tavaramerkkiä on tärkeää. Kuunneltuamme tarpeitanne, visioitanne ja toiveitanne, valitsemme tarkasti materiaalin ja tekniikan jotka sovelletaan ravintolan ilmapiirin, rakennuksen luonteen ja ympäristön mukaan. Oikea kyltti, oikeassa paikassa voi tuoda toiminnallesi suuren kasvun vierailijoissa ja lisätä myyntiä huomattavasti.

Vähemmän

Mitä tarjoamme

FocusNeo tarjoaa vaihtelevia tunnisteita ja visuaalista kommunikaatiota hotelleille ja ravintoloille, kuten esim.:

  • Ulkoisia ja sisäisiä tunnisteita
  • Julkisivumainoksia
  • Valaistusta
  • Mainospylväitä
  • Vinyylejä

Varaa tapaaminen kanssamme tänään jos haluat tietää lisää.