FOCUSNEO – UUSI NIMI, UUDET RATKAISUT

Uusi nimemme on FocusNeo. Sana neo tulee kreikan sanasta neos, ja tarkoittaa uutta, peilaten uutta ja innovatiivista päivittäistä ajattelutapaamme. Päämääränämme on vahvasti vastata tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota heille uusia materiaaleja, uusia asetteluja, uutta tekniikkaa ja ennen kaikkea uusia palveluja, joka päivä. Tänään otamme seuraavan askeleen luodaksemme uusia, tehokkaampia prosesseja ja laajan palvelutarjonnan asiakkaillemme.

Olemme visuaalisen viestinnän ja somistuksen alan markkinajohtaja, ja siitä olemme ylpeitä. Mutta emme pysähdy tähän. Haluamme kertoa jatkuvasta kehityksestämme ja uudistumisestamme muotokielellä. Olemme ottaneet käyttöön uuden graafisen profiilin, uudella nimellä, uudella logolla, uudella symbolilla ja iskulauseella.

Logon muoto on ajaton ja symbolin kahdeksan osaa visualisoivat painopisteitämme. Symboli on tähden muotoinen – johtotähti – symboli, joka on samalla lupauksemme asiakkaillemme – herättää huomiota. 

The Sign of Excellence – iskulauseemme – kertoo jatkuneesta asemastamme markkinajohtajana. Vahvistaaksemme tätä asemaa, lanseeraamme nyt ”Access”- nimikkeen, joka tarjoaa asiakkaillemme selkeämpiä alustoja, nopeampia päätöksiä ja varmempia toimituksia. Innovaatiota kaikilla tasoilla.

The Sign of Excellence.