LED-näyttöjä käytetään suuremmissa digitaalinäytöissä, sekä ulkona, että sisällä. Viime vuosina LED-näyttöjen hinnat ovat halventuneet huomattavasti ja valmistajat ovat kehittäneet korkeamman resoluution mahdollistaakseen selvemmän grafiikan suurissa näytöissä.

LED-NÄYTÖT SOVELLETAAN TARPEITTENNE MUKAAN

Pohjoiset sääolosuhteet asettavat korkeita vaatimuksia tekniikassa suurissa digitaalinäytöissä. Ulkona käytettävien LED-näyttöjen tulee olla tarpeeksi vaaleita näkyäkseen myös kirkkaassa auringonvalossa. Lisäksi niiden pitää kestää oikein kylmiäkin lämpötiloja.

Kaikki LED-näytöt sovelletaan sen ympäristön mukaan missä tulevat sijaitsemaan. Näytöt tulevat moduuleissa ja niiden sijoittelu määrittelee koon ja muodon. On erityisen tärkeää ottaa huomioon näköetäisyys, eli mikä on pienin etäisyys näytön näkemiseen, koska hintahan nousee mitä korkeampi resoluutio näytössä pitää olla. LED-näytöt voidaan rakentaa erittäin suuriksi ja ovat tarpeeksi vaaleita kilpaillakseen auringon kanssa. Siksi LED on paras tekniikka ulkoilmanäytöille.

LED-tekniikka on myös kestävä ja energiatehokas verrattuna muihin ratkaisuihin, joten myös pienemmissä näytöissä LED on parempi. LEDissä on myös tyydyttyneet värit ja löytyy nykyään niin tiiviinä pikseleinä, että grafiikka on erittäin selkeää, ja voi useimmissa tapauksissa korvata LCD-videoseiniä esim. sisätilakylteissä.

TOIMITAMME OIKEAT TUOTTEET KAIKKIIN PROJEKTEIHIN

Focuksella etsimme aina parasta teknistä ratkaisua jokaiseen yksittäiseen projektiin. Työskentelemme asiakaslähtöisillä ratkaisuilla räätälöidyissä muodoissa parhaalla tekniikalla joka kestää pohjoisen sääolosuhteita.

Lue lisää

Ratkaisumme toimivat niin sisällä kuin ulkona, oikein isoina tai vain tavallista TV-näyttöä hieman isompana. Näytöt sovelletaan esim. näköetäisyyden, valo-olosuhteiden, sijainnin, palvelumahdollisuuksien tai muiden tekijöiden perusteella. Käytämme tekniikkaa joka tukee kaikkia markkinoilla olevia ohjelmia ja työmme on laatusertifioitu ISO 90001 mukaan. 2008.

PALVELUMME DIGITAALIKYLTEISSÄ

  • Projektinhallinta
  • Paikantarkistus
  • Keskustelu kiinteistönomistajan kanssa
  • Rakennusluvan hallinta
  • Logistiikka
  • Ajan suunnittelu
  • Dokumentaatio
  • Laaduntarkastus
  • Palvelu ja huolto

Jos haluat tietää lisää työtavoistamme, ja LED-näytöistämme, tai keskustella tulevasta projektista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Vähemmän

MEILTÄ

5 + 1 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?

REFERENSSIPROJEKTIT