Yhä useampi huomaa digitaalisen kommunikaation edut ja mahdollisuuden reagoida nopeasti, aktivoida ja ilmoittaa. Digitaaliset ratkaisut voivat täyttää useimmat kommunikaation tarpeet ja digitaalitunnisteet ovat vaihtoehto staattisiin kyltteihin, jolloin voidaan vaihdella tietoa sesongin, ajan, tapahtuman, lämpötilan tai muun mukaan. Tämänpäivän tekniikalla kaikki on mahdollista, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana.

DIGITAALITUNNISTEET KAIKKIIN KOMMUNIKAATIOTARPEISIIN

Focuksella olemme valmistaneet tuhansia LED-näyttöjä usealla alalla ja alueella. Asiakkaamme tietävät mitä tietoja heidän asiakkaansa ja vierailijansa haluavat, ja me autamme heitä löytämään oikeat ratkaisut tarpeisiin nähden Autamme vähittäiskauppoja ja mediayrityksiä näyttöjen kanssa eri mainoksilla, urheiluareenoilla integroiduilla tulosnäytöillä ja mainoksilla, teollisuusyrityksiä reaaliaikatiedoilla tuotannosta, kaupunkeja digitaalisilla näytöillä joissa kerrotaan tapahtumista, yrityksiä aika- ja lämpötilanäytöillä ja paljon, paljon muuta.

Olemme olleet mukana kehittämässä LED-näyttöjä ja elektronisia tunnisteita Pohjoismaissa 1980-luvusta lähtien. Tänäpäivänä teemme läheistä yhteistyötä markkinajohtavien toimittajien kanssa koskien teknisiä ratkaisuja digitaalinäytöissä. Pitkällä kokemuksella ja yrityshistorialla, nuorella alalla, pääsemme pidemmälle.

TOIMITAMME OIKEAT TUOTTEET KAIKKIIN PROJEKTEIHIN

Focuksella etsimme aina parasta teknistä ratkaisua jokaiseen yksittäiseen projektiin. Työskentelemme asiakaslähtöisillä ratkaisuilla räätälöidyissä muodoissa parhaalla tekniikalla joka kestää pohjoisen sääolosuhteita.

Lue lisää

Ratkaisumme toimivat niin sisällä kuin ulkona, oikein isoina tai vain tavallista TV-näyttöä hieman isompana. Näytöt sovelletaan esim. näköetäisyyden, valo-olosuhteiden, sijainnin, palvelumahdollisuuksien tai muiden tekijöiden perusteella. Käytämme tekniikkaa joka tukee kaikkia markkinoilla olevia ohjelmia ja työmme on laatusertifioitu ISO 90001 mukaan. 2008.

PALVELUMME DIGITAALINÄYTÖISSÄ

  • Projektinhallinta
  • Paikantarkistus
  • Keskustelu kiinteistönomistajan kanssa
  • Rakennusluvan hallinta
  • Logistiikka
  • Ajan suunnittelu
  • Dokumentaatio
  • Laaduntarkastus
  • Palvelu ja huolto

Jos haluat tietää lisää työtavoistamme, ja digitaalikylttituotteistamme, tai keskustella tulevasta projektista, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Vähemmän

KYSY MEILTÄ

2 + 0 = ?

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN MITEN ME FOCUKSELLA TEEMME TYÖTÄ NÄKYVYYDEN JA RAKENNUKSEN KANSSA, TAI VARATA AJAN TAPAAMISEEN?

REFERENSSIPROJEKTIT