• ARKKITEHTUURI, DESIGN JA VALOMAINONTA

    KOLME ALUETTA HARMONIASSA SAAVAT TAVARAMERKIT NÄKYMÄÄN

Oikea valomainos, oikeassa paikassa

Olemme auttaneet asiakkaita ja toimeksiantajia löytämään oikeita kommunikaatioratkaisuja yli 50 vuoden ajan. Pyrimme aina luomaan parhaita kommunikaatioratkaisuja, korkealla huomioarvolla ja selkeydellä, sekä optimaalisella sijainnilla ja käyttötarkoituksella. Niiden tulisi olla hyvin sovitettu ympäröivään arkkitehtuuriin ja kaupunkikuvaan ja niillä täytyy olla parhaat mahdolliset tekniset ja aineelliset olosuhteet.

Lue lisää

FocusNeoilla on palkattujen suunnittelijoidensa kanssa tarvittava kokemus juuri oikean ilmeen löytämiseksi. Kaikki työ tapahtuu yhdessä asiakkaan tai sen designtoimiston kanssa jolla on toimeksianto yritykseltä. Näyttääksemme kuinka ratkaisumme tulevat näyttämään, luodaan piirustuksia, kuvamontaaseja ja muokattuja kuvia jotka simuloivat esim. valoa ja kolmiulotteisia syvyyksiä. Usein luodaan useita ehdotuksia eri ratkaisuilla, jotka toimivat päätös- ja tarjouspohjina.

Annamme tavaramerkille lisäulottuvuuden.

Valomainos antaa logolle kolmiulotteisen muodon syvyydellä. Valomainoksella on ylivertaisia mahdollisuuksia verrattuna painettuun logoon käyntikortissa, esitteessä tai kotisivulla, mutta toki myös haasteita. Jotta kyltillä olisi sama tuttu ilme kuin ”litteällä” logolla, joudutaan joskus tekemään muokkauksia logoon. Muokkauksia saatetaan tehdä mittasuhteisiin ja etäisyyksiin. Lisäksi kyltin pitää näkyä eri ympäristöissä, eri taustaa vasten, sekä valoisalla, että pimeällä.

Oikealla muodolla, sijainnilla, koolla ja valotekniikalla maksimoimme näkyvyyttä ja tehoa. Kutsumme työtapaamme Access:ksi joka auttaa teitä ymmärtämään prosessia ja on takuu siitä, että kaikesta pidetään huolta. Oikea visuaalinen kommunikaatio luo parempia kauppoja.

Vähemmän