Jokainen projekti on ainutlaatuinen. Olipa kysymys pienen ainutlaatuisen ravintola mainostaulusta tai maailmanlaajuisesti toteutettavasta valotauluohjelmasta, jokainen prosessin vaihe on tehtävä täydellisesti menestyksen varmistamiseksi.

Menestyksemme resepti on nimeltään Access ja se on huolellisesti valmisteltu prosessi, joka varmistaa, että meihin kohdistuvat odotuksesi ylittyvät.

Joka kerta.

KONSULTOINTI

Kilpailu kaikilla markkinoilla kasvaa jatkuvasti. Olipa kyse tuotteista tai palveluista, asia on sama. Tarve näkyä vain voimistuu.

Myös mainostaulujen ja visuaalisen viestinnän kehitys nopeutuu. Teknologia kehittyy ennätyksellisellä nopeudella ja uusia tapoja korostaa tuotemerkkejä ja viestintää ilmestyy eteemme jatkuvasti.

Siksi yksi tärkeimmistä palveluistamme on asiantunteva konsultointi. Yhteisen brändianalyysin perusteella asetamme yrityksenne kunnianhimoa vastaavat tavoitteet. Käytössämme on jatkuvasti päivitetty maailmanlaajuinen analyysi, jossa huomioidaan kilpailijat ja tekninen kehitys. Voimme yhdessä tunnistaa tulevat haasteet ja näin varmistaa, että tehtävän laajuus vastaa tarpeittanne.

SUUNNITTELU

Jo vakiintuneeseen brändisuunnitelmaanne tai uusiin ideoihin perustuen luomme ehdotuksia suunnittelusta ja muotoilusta. Voimme myös luoda yhdessä konseptin, joka ajan mittaan voi määrittää, miltä muotoilu näyttää, ja onko mainostaulua tai visuaalista viestintää sovellettava useisiin produktioihin ja sijoitusympäristöihin.

Tässä vaiheessa ehdotamme myös nimenomaan, miten ulkonäkö suunnitellaan toimimaan parhaiten tietyssä ympäristössä ja että kaikki toiminnallisuus- ja turvallisuusnäkökohdat on huomioitu.

BUSINESS EHDOTUS/RATKAISU

Hyvin järjestetyllä projektisuunnitelmalla varmistetaan, että toteutus etenee suunnitelman mukaisesti. Tarjoukset, vuokrasopimukset tai puitesopimukset toimitetaan sopimuksen mukaan. Olemme erittäin joustavia ja kykenemme mukauttamaan prosessit tarvittaessa tilanteenne mukaan. Tämä voi sisältää yhtä hyvin lyhyen ajan toimintasuunnitelman kuin laajennetun projektin.

Esittelemiemme liiketoimintasuunnitelmien ja -ratkaisujen ensisijainen tavoite on sijoitetun pääoman hyvä tuotto. Avain siihen on projektin hyvä suunnittelu ja logistiikka.

Meillä on myös vakiintunut ohjelma tehokasta ylläpitoa varten, joka on osa pitkäjänteistä mainostauluohjelmaa ja viestintää, mutta myös varmistaa jatkuvan turvallisuuden.

TOTEUTUS

Tehokkaasti toimiva projektijohtaminen antaa meille yhteisen näkyvyyden koko hankkeen ajan, ja voimme ylläpitää läheistä yhteyttä ratkaisevia päätöksiä tehtäessä.

Tarvittavat tuotanto-, asennus ja logistiikka, jotka takaavat tehokkaan täytäntöönpanon hoituvat puoleltamme läpinäkyvässä prosessi, varmistavat, että saat asiakkaana aina haluamasi tiedot.

Saat tietojärjestelmästämme jatkuvasti tietoa siitä, missä prosessin vaiheessa olemme, ja milloin kokoaminen, testaus ja lopullinen toimitus voi tapahtua. Projektinhallintamme on myös tärkeä voimavara, jos tarvitaan muutoksia tai jos tarvitaan lisätilauksia.

TUKI

FocusNeo tunnetaan nykyään hyvin toimivasta asiakastuestaan. Se on osa prosessia, jolle annamme etusijan, osittain varmistaaksemme, että toimittamamme mainostaulu ja visuaalinen viestintä toimivat täydellisesti ajan myötä, mutta myös, että mainostaulut toimivat taloudellisesti vuosi vuodelta.

Digitaalisen palvelumme kautta sinulla on pääsy pilvipalveluihimme, joihin olemme sijoittaneet kaikki tarvittavat tiedot, joita asiakkaana tarvitsette kehityksen ja asennuksen aikana, mutta myös tulevina vuosina, kun toimintoja ja jatkuvaa turvallisuutta ylläpidetään.

Jotta voit tietää, mitä on tarjolla ja valita tuen laajuuden, tarjoamme aina konkreettisia huolto- ja ylläpitosopimuksia, joissa määritellään kaikki tuen osat.

Online-portaalimme Access toimii sekä projektinhallintajärjestelmänä että kaikkien asennettujen mainostaulujesi rekisterinä. Se antaa sinulle reaaliaikaisen pääsyn projekteihisi ja selkeän, yksityiskohtaisen yleiskuvan laitteistasi. Järjestelmä on käytettävissä ympäri vuorokauden, säästää aikaasi ja kustannuksia. Läpinäkyvyys antaa sinulle projektiesi täydelliset tiedot ja hallinnan.